LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalen visar upp lyckan efter separationen

12 jan, 2020 
Gunhild och Petter Stordalen
I november gick det forna paret Stordalen ut med att de har gått skilda vägra.
Nu visar Gunhild Stordalen upp sitt nya lyckliga liv på Instagram i sitt nya hem.
Annons
Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivningBrand logo
Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivning

Efter 14 år som par valde hotellmiljardären Petter Stordalen, 56, och läkaren, filantropen och miljökämpen Gunhild Stordalen, 40, att gå skilda vägar i fjol. Detta var något de avslöjade i ett pressmeddelande i början av november.

Paret gifte sig under lyxiga förhållanden i Marocko 2010. Familj, vänner och kollegor flögs till kärleksfesten som ska ha kostat flera miljoner kronor.

Skildes åt som vänner

Separationen kom oväntat, men både Petter och Gunhild hävdar att de skiljs åt som bästa vänner.

Tack för alla era varma kärleksfulla hälsningar. Vi må gå skilda vägar, men vi kommer alltid att ha varandras ryggar – som bästa vänner och hängivna supporters”, skrev Gunhild Stordalen på Instagram om uppbrottet i november.

I pressmeddelandet där det forna paret Stordalen berättade om separationen framkommer det att de i november skulle flytta ifrån varandra.

– För att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppna om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa de då.

Annons

Gunhild Stordalens lycka efter uppbrottet

Nu har Gunhild Stordalen publicerat ett videoklipp på Instagram där hon ligger i en soffa med en brun labrador. I klippet skrattar hon och äter blåbår tillsammans med hunden.

– Det var gott va? En till mig och en till dig, säger hon i videon.

Till videon skriver hon att hon har en ”lördagskväll i sitt nya hem”. Exakt hur nyinflyttad hon är framkommer inte, men det ser ut som att hon trivs väldigt bra.

”Lördagskväll i mitt nya hem, med min deltids hund – som råkar ha samma matpreferenser som mig. (Men blåbär är faktiskt väldigt nyttigt för hundar), skriver hon på Instagram.

Huruvida om hon äger hunden, som heter Clooney, tillsammans med ex-maken Petter eller någon annan framkommer inte. På sin Instagramstory postar Gunhild fler videos tillsammans med hunden.

”Även oväntade personer hoppar på den plantbaserade trenden”, skriver hon skämtsamt om hundens förkärlek till blåbär.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons