Gulbaggegalans mest minnesvärlda stilar- vad tycker ni?

Gulbaggegalans mest minnesvärlda stilar- vad tycker ni?

På en gala som Guldbaggen intar Sveriges kändiselit den röda mattan i de mest åtråvärda kläder. Tänk att ha deras garderob! Men kan det vara på gott och ont att alltid behöva stå ut i mängden. Här är några av kvällens mest minnesvärda klänningar, bestäm du om din reaktion blir WOW, eller WHAT!?

Kakan Hermansson, 35, satsade på sportigt och sexigt på en och samma gång med boots som nådde långt över knäna i detaljer av latex och läder. En skräddarsydd kavaj som H&M sytt upp åt henne och så träningsbyxor med ränder, som Kakan själv kallar “Fejk-adidas”.

— Lite sexigt och så träningsbyxor. Galaklänningar det tycker jag att de som jobbar i branschen får ha. Jag sitter ju i juryn och vill vara lite finklädd, och då tycker jag att det här är lite lagom, låg hon när Hänt talar med henne och tillägger att det knallgula håret är här för att stanna.

img_9873

Alexandra Rapaport, 45, strålade i denna röda skapelse. En sann dröm, med enkel siluett som kompletteras av en fin kuvertväska.

img_9910

En annan som kom i rött under kvällens festligheter var Malin Levanon, 39, som vann Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll under förra årets gala.

— Den är inspirerad av Dalarnas floradräkt, den var gjord för miss universum förra året, så jag har lånat den, berättar hon för Hänt.

— Jag kommer ju från dalarna så den känns som min hemdräkt. Mönstret är målat, och paljetterna är handsydda.

img_9876
img_9875

Även Zinat Pirzadeh, 49, kom i en minnesvärd blåsa.

— Det är den fantastiske Peter Englund som har gjort den, berättar Zinat om den gröna skapelsen som draperats med vackert gyllene spetstyg.

— Han gör alltid så snygga klänningar.

img_9932

Isabel Adrian, 39, kom med sin älskade make Steve Angello, 34, på armen, och han såg till att bära Isabels handväska under större delen av den långa röda mattan.

— Om väskan är min? Varför inte? det spelar väl ingen roll, skrattade han.

Isabel själv kom iförd en vacker vit skapelse, som liknar de skönaste av brudklänningar. Steve i sin tur passade på att komne i bomberjacka, och flätor!

img_9907

Aktrisen Ida Karolin Johansson, kom i en svart skapelse som glittrade från topp till tå.

— Den här? Den här fina saken är en billig grej, direkt från Nelly, skrattade hon till Hänt.

img_9926

Annica Liljeblad, som spelar grevinnan i “Tjuvjägaren”, chockade med annat än klädsel. Hon dök nämligen upp i detta fantastiska halsband.

— Det är förmodligen det dyraste smycket här ikväll. Så om jag inte lever imorgon, då vet ni varför, skrattade hon.

img_9920

Även deckardrottningen Camilla Läckberg, 42, strålade i vitt likt en isprinsessa. Och självklart drog hon till med ett och annat skämt.

— Jag älskar faktiskt den här, dessutom är den väldigt bekväm, berättar Camilla och demonstrerar strechen i tyget.

— Det är lite som en mysklänning, skrattar hon.

img_9952

FOTO: Linnéa Geijer

FRÅN FÖRSTASIDAN