LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssells svåra tid med maken – allt rasade ihop: ”Fattade ingenting”

27 jun, 2024 
Loke Westberg
I över 20 år har Gry Forssell och Alex Kossek varit tillsammans.
Nu berättar radioprofilen om parets svåra kris.
– Fattade ingenting, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Programledaren och radioprofilen Gry Forssell, 51, har synts och hörts sedan tidigt 90-tal då hon började som programledare på SVT i Växjö.

Nästan lika länge har hon kilat stadigt med hennes make Alex Kossek, 46, som hon också har två barn tillsammans med. De två träffades 2001 i samband med att båda jobbade på samma produktionsbolag.

Svåra perioden med Alex Kossek

De drygt 20 åren tillsammans har dock inte bara varit en dans på rosor. I ett rykande färskt avsnitt av Kristoffer Triumfs, 50, intervjupodd Värvet öppnar Gry Forssell upp om hennes och makens svåra tid – sju år in i förhållandet.

– Inte kris, men det drogs till sin spets då. Det blev så annorlunda för vi fick barn ganska snabbt, också flyttade vill till en lägenheten och sen till en annan och sen till hus, inleder hon med att säga.

Vid tillfället hade Gry även börjat på ett nytt jobb, där det rådde arbetstider hon inte riktigt var van vid.

Annons

– Helt plötsligt hade vi villa, barn, vi skulle gifta oss och jag hade nytt jobb där jag jobbade mornar för första gången. Första åren var jag helt fuckad i huvudet. Jag var jetlaggad hela tiden och fattade ingenting, säger hon och utvecklar:

– Vi köpte dessutom ett hus som skulle renoveras. Vi satt på golvet med en mikro instucken i en livsfarlig kontakt utan kåpa och uppbrutet golv. Då var man kanske inte sin bästa person. Då började vi prata om att ”ska vi gifta oss?”.

Tog sig igenom livskrisen med maken

Mycket har hänt sedan dess. I dagsläget bor Gry och Alex tillsammans i en villa i Enskede, söder om Stockholm. Där har de bott i cirka 10 år, dessförinnan bodde de 10 år i en annan villa bara ett stenkast ifrån den nuvarande.

När Gry tänker tillbaka på situationen för drygt 15 år sedan gläds hon åt att hon och Alex kämpade vidare.

– Det var lite krisigt i att ”är det det här som är, är det här vi hamnar nu”. Alex jobbade med grejer han inte trivdes med så mycket, men vi trasslade oss igenom det också, säger hon till Kristoffer Triumf i podden.

FOTO: TT

Annons