Artikeln innehåller reklamlänkar

Gry Forssells pik till Benjamin Ingrosso i Sommarkrysset

Benjamin Ingrosso Sommarkrysset 2019

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman är två av Sveriges mest hyllade artister. Men när de gästade TV4:s direktsändning av Sommarkrysset tabbade de sig rejält i direktsändningen, något som programledaren Gry Forssell noterade och pikade dem för.
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 21, och Felix Sandman, 20, är båda aktuella med nya låtar och var inbjudna att uppträda under lördagens direktsändning av Sommarkrysset i TV4. Men på Gröna Lunds scen överraskade programledaren Gry Forssell dem med en introtävling.

Benjamin och Felix fick tävla mot de andra inbjudna artisterna; Sigrid Bernson och Mohombi.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Gry Forssells sågning av Benjamin Ingrosso

Trots vännernas musikaliska breda cv med framgångar i Melodifestivalen och ett bagage av listettor lyckades de inte med att sätta andra artistkollegors intron. Något som blev tydligt när Sommarkryssets band spelade upp de första sekunderna av Monchos Cuba Libre.

– Låten heter som den här drinken, säger Felix Sandman och försöker få stöd från Benjamin.

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso kan mycket, men han hade inte koll på drinken Cuba libre…

Men Ingrosso visade att han hade noll koll genom att skaka på huvudet, och då passade Gry Forssell på att ge de unga artisterna en riktig pik.

– Nej, men gud vad dåliga ni är, säger programledaren.

Därefter fick de höra låttexten och om det var den eller Gry Forssells syrliga kommentar som gjorde duon mer förvirrad var oklart, men Benjamin Ingrosso och Felix Sandman kunde inte komma överens om svaret. Framför allt efter att Benjamin uppenbarligen trodde att Cuba libre betyder något annat.

– Det är ingen drink, Felix. Vad är det för något?, säger han.

Kommentaren fick Gry Forssell att brista ut i skratt varpå hon sedan hade allmänbildning med Benjamin på scenen och berättade att det visst är en drink.

Kärlekshälsningen om exet Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen 2018, medan Felix Sandman slutade på en andraplats. De två har efter schlagercirkusen fortsatt vara vänner och framför allt släppt material tillsammans.

Häromveckan släppte Benjamin Ingrosso låten Costa Rica där han tryckt in en kärlekshint om exflickvännen Linnea Widmark, 23 – något man kan höra allra sist i låten.

”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så jag kan hämta hem min Linnea”.

Förhållandet med Linnea Widmark tog slut i början av året, något Benjamin bekräftade i mars. De hade varit ett par i sex år när de gick skilda vägar.

FOTO: TV4, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN