Gry Forssells nya avslöjande om otäcka skadan

Gry Forssells nya ord om skadan

För två veckor sedan skadade sig Gry Forssell rejält i en ridolycka.
Nu avslöjar hon fler detaljer om sitt hälsotillstånd.
– När det inte syns utanpå så är det ju gött med bildbevis, skriver radioprofilen på Instagram.
Slå på ljud

Tidigare i november försvann Gry Forssell, 46, plötsligt från radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix megapol. Snart avslöjades anledningen till hennes frånvaro – hon hade nämligen varit med om en otäck olycka som resulterat i att hon brutit nyckelbenet.

Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skrev Gry i ett inlägg på Instagram.

Snart fick lyssnarna höra henne prata mer om händelsen i radioprogrammet.

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet. Jag har också ont i höften och revbenet. Det gjorde mer ont än vad jag trodde att det skulle göra, sa hon då.

Förra veckan kom Gry Forssell med ett nytt besked till sina följare och det är tydligt att radioprofilen inte trivs med att vara sjukskriven.

”Jag har för avsikt att komma till radion så fort jag kan ta mig ur sängen själv men tills dess – vad gör jag nu? Vad ska jag titta på? Vad spelar vi på mobilen och hur tusan sover man??

Otäcka bilden efter Gry Forssells olycka

Nu väljer Gry Forssell återigen att vända sig till sina följare på Instagram. I ett nytt inlägg delar hon med sig av en röntgenbild på sitt brutna nyckelben. I bildtexten skriver hon:

”När det inte syns utanpå så är det ju gött med bildbevis på att det faktiskt gör ont inuti. (två trasiga revben hälsar också)”.

Den otäcka bilden har lett till mängder av kommentarer och nu hoppas Grys vänner och fans att hon snart mår bättre och är återställd.

”Älskade fighter!! Du är så stark!”, skriver en person.

”Stackare …..aj aj aj”, skriver en annan.

”Jösses, ser ut som plockepinn!”, tillägger en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!