Artikeln innehåller reklamlänkar

Gry Forssells familjebeslut på grund av Sommarkrysset

Gry Forssell är åter aktuell i Sommarkrysset på TV4. Här är allt du vill veta om programledaren.

Programledaren Gry Forssell är åter aktuell i TV4:s direktsända Sommarkrysset. Men uppdraget innebär en hel del avkall, bland annat får familjen stå åt sidan. Nu berättar hon ärligt om hur livet påverkas.
Slå på ljud

Tv -profilen Gry Forssell, 46, var en av alla profiler som gick på röda mattan precis innan premiären av Lejonkungen visades. En film hon sett fram emot att se.

– Det är väl en av de mest hypade filmerna på länge, så det ska bli väldigt kul att få se den, sa Gry Forssell till Hänt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Gry Forssell är inne på sin 13:e säsong av det populära TV4-programmet Sommarkrysset där hon agerar programledare. Nu förklarar hon charmen med att varit med såpass länge som hon har varit.

– Jag har lett programmet i 13 år och det är minst lika roligt varje gång och vi har minst lika kul varje lördag, fortsatte hon till Hänt.

Gry Forssells hektiska schema

Med Sommarkrysset som upprepande punkt varje lördag och med jobb på radiostationen Mix Megapol fem dagar i veckan året runt, finns det inte tid för så mycket annat. Vid sidan om har Gry Forssell även en hel del program inplanerade på TV4 till hösten.

– Jag jobbar väldigt mycket på alla fronter där jag sköter radion fem dagar i veckan året runt, Sommarkrysset och även en del andra program på TV4 så det är fullt upp, sa Gry Forssell till Hänt.

Fortsättningsvis förklarar hon att någon längre semester med familjen kommer inte hinnas med utan familjen kommer vara hemma samtidigt som hon själv har fullt upp med jobben och allt runt omkring.

– Nej, jag jobbar mycket och vi ska inte åka någonstans mer än att vara hemma, när man jobbar så får det bli så, sa Gry Forssell till Hänt.

Hon förklarar också vidare att för att jobba på så många olika fronter krävs det att man själv, anhöriga och medarbetare bygger upp en bra struktur och grund för att få ihop allt.

– I och med att jag jobbat så länge som 13 år så har jag tillsammans med min familj och kollegor byggt upp en bra struktur och fått rutin på saker och ting, förklarar hon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!