Gry Forssells besked efter otäcka skadan: ”Vad gör jag?”

Gry Forssells nya besked efter otäcka skadan: ”Vad gör jag?”

I helgen var programledaren Gry Forssell med om en ridolycka, något som gjorde att hon saknades i gårdagens sändning av Gry Forssell med vänner i Mix megapol.
Nu ger hon lyssnarna och följarna ett nytt besked från sjuksängen.
Slå på ljud

Under gårdagen saknades Gry Forssell, 46, i radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix megapol, och anledningen till det är annat än glad. I ett inlägg på radioprogrammets Instagram-sida förklarade hon för lyssnarna att hon varit med om en otäck olycka, något som gjorde att hon bröt sitt nyckelben.

Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skriver Gry Forssell.

Programledarna som var på plats under gårdagens sändning passade på att ringa till Gry som berättade mer om vad som hänt.

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, förklarade Gry Forssell i radioprogrammet.

Hon fortsatte:

– Jag har också ont i höften och revbenet. Det gjorde mer ont än vad jag trodde att det skulle göra, berättar hon för sina kollegor.

Nya beskedet från sjuksängen

Just nu gör hon allt för att vila sig i form för att så småningom ta sig tillbaka till jobbet igen.

”Under mina 15 år med morgonradio på Mix Megapol har jag varit hemma pga sjuk vid två tillfällen.. En gång fick jag magsjuka under sändningen och åkte hem och en gång hade jag mitt livs första och förhoppningsvis enda migrän”, uppdaterar Gry nu från sjuksängen i ett eget inlägg på Instagram, och fortsätter:

Nu har jag brutit något så retligt som nyckelbenet. Höger dessutom.  Jag har för avsikt att komma till radion så fort jag kan ta mig ur sängen själv men tills dess – vad gör jag nu? Vad ska jag titta på? Vad spelar vi på mobilen och hur tusan sover man??

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!