LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gry Forssell tvingas flytta – alla rasar efter beslutet: ”Ovärdigt”

08 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Gry Forssell
Gry Forssell och Mix Megapol i blåsväder.
Gry Forssell med vänner
ska börja sändas i Göteborg istället för Morrongänget – till mångas besvikelse.
”Så jävla ovärdigt på alla sätt och vis”, skriver en arg lyssnare på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"Brand logo
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"

Den folkkära programledaren Gry Forssell har underhållit det svenska folket både i tv-rutan och i radio under många år. Under det senaste åren har hon lett sitt egna morgonprogram på radio – Gry Forssell med vänner på Mix Megapol.

Mix Megapol Göteborg har dock stött på patrull under året då två populära programledare valt att sluta.

Avhoppen gjorde framtiden oviss för radioprogrammet Morrongänget som sändes i Västsverige. Gry Forssell med vänner blev räddningen för alla Göteborgare som vill lyssna på morgonradio – till lyssnarnas stora besvikelse.

Morrongänget läggs ned efter avhoppen

Tidigare i år meddelande radioprogrammet Morrongänget att Ingemar Allén och Peter Sandholt bestämt sig för att sluta som programledare på radiokanalen. Båda har arbetat under många år och var folkkära och uppskattade profiler bland lyssnarna.

I kommentarsfältet på programmets Instagram gjorde lyssnarna ingen hemlighet om sin stora besvikelse.

Annons

’’Ingemar och Peter ÄR morrongänget. Det finns inget Morrongänget utan dom. Att ni inte lyckas hålla kvar dom är ett stort misslyckande och skam.’’, kommenterar en person till inlägget.

’’Åh, nej! De är ju sådana glädjespridare! Man ser i bilkön vilka som lyssnar för vi skrattar samtidig.’’, skriver en annan.

’’Va??!! Hur ska mina mornar bli nu efter att hängt med er i 30 år ungefär! Fruktansvärt tråkigt, önskar er lycka till. Ni kommer vara grymt saknade!’’, skriver en tredje förtvivlad lyssnare.

Gry Forssell med Vänner flyttar till Göteborg –lyssnarna rasar

För en tid sedan stod det klart att Gry Forssell med vänner ersätter Morrongänget. Morgonprogrammet har även valt att plocka in de två göteborgsprofilerna Anders ”Pipistrello” Rönnefors och Erik Thorsell.

När nyheten gjordes offentlig på Morrongängets Instagram var det dock inga positiva kommentarer som mötte radioprogrammet och programledarna. Tvärt om är lyssnarna åter igen besvikna över nyheten.

”Tack och adjö nu blir det en ny kanal”, skriver en arg lyssnare

”Har lyssnat idag, men detta funkar inte….Så tack och adjö”, kommenterar en annan.

”Lägg ner hela verksamheten! Så jävla ovärdigt på alla sätt och vis. Det är Peter och Ingemar som har gjort så att ni har lyssnar och så blir det inte ens ett hejdå. Lägg ner allt och stäng och bomma igen! Att Annika slutar säger ni ingeting om förens nu! Saknar ord just nu”, framför en besviken lyssnare

FOTO: TT

Annons