Gry Forssell stoppas av läkarna – vädjar om hjälp

Gry Forssell stoppas av läkarna – vädjar om hjälp

I höstas bröt Gry Forssell nyckelbenet under en otäck ridolycka.
Vid sitt återbesök fick programledaren återigen ett tufft besked – och stoppas av läkarna.
Nu vädjar Gry Forssell om hjälp från sina följare.
Slå på ljud

Radioprofilen och programledaren Gry Forssell, 46, har i flera år lett det populära radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol. En morgon i höstas lös hon däremot plötsligt med sin frånvaro i radion och på programmets Instagram-sida förklarade hon för lyssnarna att hon varit med om en otäck olycka.

Jag lyckades gå och bryta mitt nyckelben i helgen och är dessvärre sängliggande”, skrev Gry i inlägget.

Programledarna som var på plats under morgonsändningen passade på att ringa upp Gry som förklarade vad som hänt.

– I helgen ramlade jag av en häst och föll två och en halv meter. Jag tappade luften, det var otäckt och det gjorde ont. Jag kände snabbt att det var något som inte stämde med nyckelbenet, förklarade Gry Forssell i radioprogrammet.

Tuffa beskedet efter olyckan

Efter olyckan var Gry Forssell sängliggande under en period men kunde relativt snabbt vara tillbaka på jobbet igen. Men efter att Gry i dagarna har varit på ett återbesök hos läkarna ger hon sina följare ett nytt jobbigt besked angående sitt brutna nyckelben. 1,5 månad efter olyckan har hennes nyckelben nämligen inte läkt – alls.

”Jaha. Hade återbesök hos läkaren för att se hur bra mitt brutna nyckelben läker och fick svaret: inte alls.”, skriver Gry på Gry Forssell med vänners-Instagramsida.

Vidare vädjar Gry om hjälp från sina följare – o

”Men vad fan?! Ni som vet; ska jag röra mig mer? Mindre? Borde jag äta mer…kalk? Mvh Vill inte behöva operera”

Gry Forssell stoppas av läkarna

Kommentarsfältet till Grys Instagraminlägg har fyllts av tips, råd och krya på dig-hälsningar från följarna. I ett sms till Expressen förklarar programledaren ytterligare om den jobbiga situationen – och berättar att hon stoppats av läkarna från att börja rida igen.

”Trodde jag bara skulle få ‘slutbesiktning’ och grönt ljus att börja rida igen men icke sa Nicke. Jag har ju lite ont från och till men tänkte att det var en del av läkprocessen men det hade liksom inte ens börjat laga sig. Så vi får väl avvakta och se”, skriver Gry till tidningen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!