Gry Forssell om den privata resan med super-DJ:n

En lyxresa i privatjet från soliga Ibiza till vackra Sydfrankrike med Sebastian Ingrosso och Axel "Axwell" Hedfors. Vilken dröm för Gry Forssell.

Att Gry Forssell, 43, har en hel del kända namn i telefonboken är föga förvånande, nu berättar hon hur hon åkt privatjet med både Sebastian Ingrosso, 33, och Axel Hedfors, 39, mer känd under artistnamnet “Axwell”. Resan gick från Ibiza till en av Axwells spelningar i Sydfrankrike. Notan stod DJ:n för.

— Det var väl inte mer än att vi var på Ibiza och Axel och Sebastian hade spelat och skulle spela igen samma kväll, i Cannes eller Nice, tror jag det var. Så vi åkte med dit. Vi är ju kompisar sedan jättelänge, berättar Gry för Aftonbladet.

Lyxen att åka privatjet är få förunnat, vad Gry gillade bäst är hur planet kan anpassa sig till de resande på ett helt annat sätt.

– Man sitter och pratar och babblar och reser som vanligt fast mycket mindre. Sen anpassar sig ju planet efter den som beställt det vilket gör att man kan vara mer flexibel med flygtiden.

Gry lärde känna Axwell samtidigt som hon träffade sin man Alexander Kossek.

— Axel och Alex är gamla kompisar. Vi brukar åka till Ibiza ibland och kolla när de spelar. Vi umgås ju rätt så mycket, vi har rest rätt mycket tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Gry Forssell: Jag tjänar mer än min man

 Foto: IBL

SENASTE NYTT!