Gry Forssell: Jag tjänar mer än min man

Gry Forssell: Jag tjänar mer än min man

I Daniel Redgerts podd ”Tankar med” avslöjar Gry Forssell hur mycket hon egentligen tjänar – och berättar också att det är mycket mer än vad maken Alex Kossek drar in.

Gry Forssell, 43, ligger inte på latsidan när det kommer till jobb. Programledaren hörs både i radiokanalen Mix Megapols morgonshow varje dag och syns ofta i de stora underhållningsprogrammen på TV4. Just nu leder hon bland annat ”Gladiatorerna”. Och det hårda arbetet betalar sig bra. I Daniel Redgerts podd ”Tankar med” berättar Gry Forssell nämligen att hon tjänar mycket mer än sin man, Alex Kossek, 38.

– Jag tjänar mer pengar än Alex, absolut. Jag jobbar mer, han jobbar bara deltid och så jobbar han mycket hemifrån. Men det funkar svinbra för oss, det är härligt. Vi får möjlighet att umgås jättemycket på eftermiddagarna tillsammans när barnen är hemma. Det är skithärligt, säger hon i podcasten.

LÄS MER: Gry Forssell: “Jag gifte mig utan trosor”

I “Tankar med” frågar Daniel Redgert också Gry Forssell om hon ger sin man en veckopeng som han kan röra sig med, eftersom hon tjänar så mycket mer.

– Nej… Som en veckopeng? Det verkar helt sjukt. Vi har absolut pengar att röra oss med båda två. Det är mest mina pengar. Han tjänar också pengar, men det är mest mina pengar. Eller, det är våra pengar. Jag ser det som att det är vi båda som betalar för saker, säger programledaren och fortsätter:

– Det är tack vare att Alex är hemma och lämnar barnen i skolan varje dag, som jag kan jobba som jag gör. Hade han inte gjort det, om han hade behövt ha ett heltidsjobb, så hade inte jag kunnat jobba med allt det jag gör. Så det här gör vi ju ihop.

LÄS MER: Gry Forssell om cancerskräcken

Gry Forssell, som har aktiebolaget Blondino Produktion AB, berättar att hon både tjänar pengar på sina jobb på TV4 och Mix Megapol, men också delvis på företagsgig. I podcasten avslöjar programledaren också hur mycket hon får för att göra det.

– Jag företagsgiggar jättelite, men ibland. Det är så himla olika vad jag tar för dem. Aldrig över 150 000, men någon gång över 100 000 kanske, jag vet inte. Det beror lite på om det är en eller två dagar, om det är resdagar eller förberedelsegrejer. Det kan vara allt från 20 000 till 100 000 kronor, säger hon i podcasten.

Vad hon tjänar på att leda ”Gladiatorerna”, ”Sommarkrysset” och de andra programmen på TV4 vill Gry Forssell dock inte berätta. Inte heller avslöjar hon vad Mix Megapol betalar henne för att göra ”Gry och Anders med vänner” varje morgon.

– Jag vet inte vad jag drar in under en månad och jag får inte heller säga vad jag tjänar. I båda mina avtal så står det att jag inte får säga någonting alls om det, säger hon i ”Tankar med”.

LÄS OCKSÅ: Sök Gry Forsells nakenbröllop: Gifte sig utan trosor

Foto: Stella Pictures

FRÅN FÖRSTASIDAN