LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Grimlund ber om ursäkt efter utbrottet mot småbarnsföräldrarna

11 maj, 2017 
Lina Arvidsson
Patrik Grimlunds häftiga utbrott i kvällen "Lyxfällan" får deltagaren Nina att brista i gråt - och Patrik att be om förlåtelse.
Annons

Småbarnsföräldrarna Nina, 35, och Pär, 36, har sökt till TV3:s program “Lyxfällan” för att få hjälp med sin skenande ekonomi. Experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg åter till Torshälla för att hjälpa tvåbarnsfamiljen.

När Patrik Grimlund får veta att paret är ett par veckor från att få elen avstängd blir han stum av häpnad.

Men den verkliga chocken kommer när han får veta att Nina och Pär inte betalt sina barns förskoleavgift – på tio månader. Att barnen riskerar att bli utslängda från förskolan får honom att se rött och ger Nina och Pär en rejäl utskällning. 

– Ni lägger pengarna på sån där skit istället för att se till att försäkringarna är på plats, att elen är betald, att dagisavgiften är betald, så lägger ni bara på yta och skit som ingen har någon nytta av, säger Patrik Grimlund och smäller en hushållspappersrulle upprepade gånger i bordet.

– Och det ni riskerar för hela er familj och era barn det är åt helvete, fortsätter Lyxfällan-experten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Det är ord och inga visor i kvällens Lyxfällan.
Det är ord och inga visor i kvällens Lyxfällan.

Det är inte ovanligt att Patrik Grimlund ilsknar till när han får se Lyxfällan-deltagarnas oansvariga hantering av pengar. Men den här gången verkar han drabbas av dåligt samvete när Nina brister i gråt framför honom.

– Förlåt att jag blir förbannad, men det är för att jag också är förälder, ursäktar sig Patrik Grimlund.

Nina fick något att tänka på när Lyxfällans experter kom på besök.
Nina fick något att tänka på när Lyxfällans experter kom på besök.

Men Patriks utbrott tycks ändå ha fått effekt. Nina inser plötsligt stundens allvar.

– När Patrik blev arg så tyckte jag att det trillade ner en pollett, eller ett par polletter. Han fick mig att inse saker som man har, på något konstigt vänster har man tryckt bort det, säger Nina i programmet.

Foto: TV3

Annons