LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gravidlyckan: Janni och Jon Olsson Delér avslöjar könet på barnet

08 jul, 2019 
Jon och Janni deler avslöjar könet på barnet
I en ny video på Youtube avslöjar Janni och Jon Olsson Delér vilket kön det är på deras kommande barn. Efter avslöjandet kan tittarna se två överlyckliga blivande föräldrar.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

Jon Olsson Delér, 36, och Janni Olsson Delér, 29, gifte sig förra sommaren i Marbella, där makarna också bor. Jon och Janni har kilat stadigt länge, de var ett par i sex år innan de sa ja till varandra på altaret. Efter bröllopslyckan dröjde det inte allt för länge innan paret delade med sig av sin gravidlycka!

I ett inlägg på Instagram delade Jon med sig av en bild på han själv och hustrun med bildtexten:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Mamma Janni och pappa Jon! Känns 100% overkligt att vi ska få ett barn i november!”

I en video på Youtube förklarade de att graviditeten inte var planera, men heller inte helt oplanerad.

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, säger Jon Olsson.

Avslöjar könet i videon

I en ny video på Youtube har makarna dokumenterat när de tar reda på vilket kön barnet i Jannis mage har. De har samlat sin familj och sina nära vänner, och alla får hjälpa till med att sätta hål på ballonger som ska avslöja könet. Innan får alla gissa vad de tror att det är för kön på barnet – bland annat säger Jon att han tror att det blir en tjej medan Janni tror att det är en kille.

Annons

– Jag drömde att det var en pojke och efter det så tänker jag att det är en han. Jag är nästan helt säker på att det är en kille, men det skulle också kunna vara en tjej och jag kunde inte bry mig mindre, förklarar Janni.

När det slutligen står klart att makarna väntar en son är de båda överlyckliga.

– Jag skulle älska att han en son, så jag tänkte att om jag jag sa en tjej så skulle det bli tvärt om, säger en överlycklig Jon när det står klart att det är en son som är planerad att komma i november.

FOTO: Youtube

Annons