Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida TV4-mamman Linn Bergs avslöjande om barnets kön

Linn Berg från unga föräldrar väntar en flicka

Linn Berg från TV4:s Unga föräldrar väntar barn med sin nya kärlek Jimmy Berg. Nu avslöjar hon vilket kön den lilla i magen har. ”Vi är så lyckliga”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Linn Berg, 20, slog igenom när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar på TV4. Tittarna fick följa det folkkära paret från Säter redan från det att Linn var gravid och i hela fem säsonger kunde de följa deras liv som nyblivna småbarnsföräldrar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

För snart två år sedan gick Linn och Tompa skilda vägar, men trots det kunde tittarna fortsätta följa Linn och Amy i tv-rutan, utan Tompa vid deras sida.

Idag ser livet för Linn och Amy annorlunda ut. Kort efter att Linn och Tompa flyttade ifrån varandra träffade hon Jimmy Berg – och föll pladask.

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

Idag bor Jimmy och Linn tillsammans, och under hösten avslöjade de att de tagit sin relation ett steg längre. I maj nästa år väntas ett litet barn komma till världen. I dagarna tog paret även reda på vilket kön bebisen har, och avslöjar glatt i ett inlägg på Instagram vad barnet i magen har för kön.

Amy ska få en lillasyster. Vi är så lyckliga”, skriver Linn Berg i ett inlägg på sin Instagram.

Flera följare har undrat hur det kommer sig att Linn och Jimmy heter samma efternamn, och det beror inte på att de har gift sig. Det råkar bara vara en slump. Men kanske är ett bröllop på agendan i framtiden… vem vet!

LÄS MER: Linn Berg från Unga föräldrar gravid med pojkvännen Jimmy

LÄS MER: Unga mammor-Linn om plötsliga uppbrottet: ”Det absolut värsta”

FOTO: Instagram, TV4

SENASTE NYTT!