Gravida TV3-profilens chock – efter barnbeskedet

Linn Andersson

TV3-profilen Linn Andersson väntar barn tillsammans med sin pojkvän Gabriel Hassel.
Nu avslöjar de könet på bebisen i magen.

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte för stora delar av svenska folket när hon deltog i realityserien Unga mammor på TV3. Tillsammans med sin dåvarande pojkvän Marcus Malm, 21, och dottern Tindra, 2, visade hon upp livet som nybliven förälder för tv-tittarna.

503 Service Unavailable

Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

I somras avslöjade hon att hon var kär återigen, denna gång i Gabriel Hassel, 22. I ett nytt blogginlägg skrev hon om romansen.

”Han får va lite hemlig för er då vi inte träffats allt för länge men tillräckligt för att jag har blivit lite förälskad eller vad man ska säga. Vi satt ute i solen igår inne på spat på Hooks Herrgård och solade, drack drinkar i poolen och hade det sjukt mysigt i det underbara vädret”, skrev hon då.

Nu väntar paret sitt första gemensamma barn, vilket Linn Andersson skrivit om i både sina sociala medier, blogg och berättat om på Youtube.

Bebisens kön

Nu avslöjar paret vilket kön det är på bebisen. Det är i en vlogg på Youtube som de visar när de smäller en ballong som visar med färgen på konfettin vad bebisen i magen har för kön.
– Som ni såg blev det en flicka och vi har kommit överens om namn, men det får inte ni veta än, säger Linn Andersson i vloggen och filmar den rosa konfettin på marken.
– Är du glad?, frågar hon sin pojkvän i videon varpå han svarar:

– Jajemänn.

Linn skriver även om nyheten på Instagram.

”En lillasyster. Känns så himla självklart”, skriver hon till en bild på paret.

FOTO: Pernilla Wahlman/TT/Instagram