LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida TV3-profilens chock – efter barnbeskedet

28 jan, 2020 
Linn Andersson
TV3-profilen Linn Andersson väntar barn tillsammans med sin pojkvän Gabriel Hassel.
Nu avslöjar de könet på bebisen i magen.
Annons

TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte för stora delar av svenska folket när hon deltog i realityserien Unga mammor på TV3. Tillsammans med sin dåvarande pojkvän Marcus Malm, 21, och dottern Tindra, 2, visade hon upp livet som nybliven förälder för tv-tittarna.

Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

I somras avslöjade hon att hon var kär återigen, denna gång i Gabriel Hassel, 22. I ett nytt blogginlägg skrev hon om romansen.

”Han får va lite hemlig för er då vi inte träffats allt för länge men tillräckligt för att jag har blivit lite förälskad eller vad man ska säga. Vi satt ute i solen igår inne på spat på Hooks Herrgård och solade, drack drinkar i poolen och hade det sjukt mysigt i det underbara vädret”, skrev hon då.

Bebisens kön

Annons