Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida TV3-profilen stoppad av polisen: "Dom var ute efter mig"

09 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Ellinor Bjurström, känd från tv-programmet Top model i TV3, stoppades av polisen i helgen. Anledningen var att hon spydde väldigt mycket på en offentlig plats.
Annons

Det är inte alltid lätt att vara gravid. Det kan Top model-profilen Ellinor Bjurström, 23, skriva under på. I helgen hade Ellinor och hennes vänner stämt träff på en restaurang för att fira en vän, Rasmus, som fyllde år. Rasmus beslutade sig även för att fria till sin flickvän sedan sex år, men när vännerna sedan skulle gå ut i en park för att fira de lyckliga tu med champagne gick allt fel.

Ellinor Bjurström som är gravid i 20:e veckan och lider av stort gravidillamående började att må dåligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Tre sekunder senare stod jag i vägkanten och spyr som aldrig förr. Jag känner färdig och går ett steg, nope, inte klar. Mer spya kommer.”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

“Efter inte alls lång tid så hör jag några säga ”polisen kommer”. Då såg jag de blåa ljusen bakom mig samt hör sirenerna sättas på. Dom var ute efter mig”

Poliserna förmodade att Ellinor Bjurström var på lyset.

Annons

“Jag såg nog ut som ett riktigt fyllo när jag satt där i kanten och spydde. Rasmus hade en stor champagne i handen med glas i anda. Inget såg bra ut för polisen. Jag var tvungen att förklara att jag är gravid och precis har ätit mat. De var såklart tvungna att känna av läget ändå, så vi stod och pratade lite. Sedan åkte dom iväg.”

Puh!

Ellinor Bjurström avslöjade i februari att hon och sambon Jimmy Olsson, 29, från humorgruppen “Rackartygarna”, väntade smått.

– Vi ser verkligen fram emot det. Vi kommer att få barn i augusti redan, så till min nästa födelsedag kommer jag att vara mamma, sa Ellinor Bjurström då i en Youtube-video.

Paret har tidigare deltat med sig av att de drabbades av ett missfall i november i fjol.

FOTO: IBL, Instagram

Annons