LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Theodora Larsson om annorlunda namnvalet till barnet

26 jun, 2019 
Theodora larsson och anton uddfalks annorlunda namnval till barnet
I slutet av april delade Theodora Larsson och Anton Uddfalk den glada nyheten om att de väntar barn. Nu delar Theodora med sig av parets tankar kring namnvalet till barnet – och favoritnamnet är ett namn som endast 37 andra i Sverige heter.
Annons
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”Brand logo
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”

Theodora Larsson och Anton Uddfalk fann kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 och Viafree. Efter att inspelningarna av programmet var klara flyttade Anton ner till Borås där Theodora och hennes lilla familj bestående av barnen Cornelia, Leia och Jasper bor.

Och bara månader efter att tittarna kunnat se att Theodora valde Anton i slutet av säsongen delade de den glada nyheten om att de väntar barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev Theodora i ett inlägg på Instagram då.

Annons

Namnvalet till barnet

Theodora och Anton har redan börjat fundera på ett namn till den lilla, men Theodora som redan gett namn till tre barn innan tycker att det är en aning svårt att komma på ännu ett. Därför har hon gett namnansvaret till Anton.

Jag har sagt att det är Anton som kommer få bestämma. Jag avsäger mig ansvaret, jag tycker helt enkelt att det är för svårt”, förklarar Theodora nu i ett inlägg på Instagram.

Men trots att hon lagt ansvaret på Anton har de hittat ett namn som båda gillar, ett namn som inte många heter i Sverige. Men mer än så vill hon inte berätta.

Idag är bebisen 16 veckor och 4 dagar gammal. Vi har hittat ett favoritnamn som vi båda gillar, men nu vågar jag inte berätta det för någon. Bara 37 st heter det i Sverige”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg och fortsätter:

Jasper skulle ju egentligen heta Caspian. Jag berättade om det redan när jag väntade Leia. Om det blir en kille skulle han heta Caspian (prins Caspian i Narnia) och om det blev en tjej skulle hon heta Leia (prinsessan Leia i Star Wars). Jag gillar film-namn. Så när jag väntade Jasper var det givet; nu blir det en Caspian. Men då döpte flera bekanta sina barn till Caspian.

Hon upplevde att andra inspirerades av det namn hon skulle ge till sin son, och som i sin tur döpte sina barn till det namnet innan henne – därför kommer de denna gång att hålla namnet för sig själva ett tag till.

FOTO: TV3, Instagram

Annons