TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Theodora Larssons tunga besked – innan förlossningen

16 sep, 2019 
Gravida ensam mamma söker-Theodora Larssons tunga besked – innan förlossningen
Theodora Larsson från Ensam mamma söker fick det jobbiga beskedet mitt under sin graviditet.
Hennes jobb har försats i konkurs som hon även var delägare i.
– Detta är såklart sorgligt, säger hon till Hänt.
Annons

Theodora Larsson, 31, sökte kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 – och det gick bättre än hon kunnat drömma om. Under inspelningen av programmet slog det gnistor mellan henne och Anton Uddfalk, 28. När kamerorna slocknat fortsatte de sin kärlekshistoria.

Anton Uddfalk flyttade snart från sitt hem i Uppsala för att bo med Theodora och hennes barn Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6, i Borås.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I april kom nästa glada nyhet. På Instagram berättade Theodora att paret väntade sitt första gemensamma barn.

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev hon då.

Annons

Men mitt i allt det lyckliga har Theodora Larsson nu fått ett bakslag – hennes älskade jobb där hon är delägare har försatts i konkurs. På sin Instagram berättar hon om den tråkiga nyheten.

”I fem år har jag haft den stora äran att vara en del av Sveriges finaste leksaksaffär. Jag gick in som delägare i bolaget med målmedvetenhet, kreativitet och vetskapen om att branschen idag är tuffare än någonsin.”, skriver hon och fortsätter:

”Vi har gjort succé och vi har fallit pladask. Ibland har det inte räckt hela vägen och ibland har vi överträffat oss själva.”

Vakna nätter och långa arbetsdagar

Hon fortsätter inlägget med att förklara hur mycket de slitit för att få affären att gå runt.

”Det är med många vakna nätter, sena jobbkvällar och ännu fler tidiga mornar i bagaget som Borås käraste leksaksbutik Kurragömma den här veckan har försatts i konkurs. En vecka efter företagets 15-årsdag.”

Hon passar även på att tacka alla kunder för att de handlat den tiden som affären har funnits.

Annons

”Tack alla kunder. Tack Kurragömma. Jag kommer sakna dig, och jag hoppas och önskar att någon vill adoptera dig och låta dig blomma om. Tack.”

Lämnar leksaksbranschen

För Hänt berättar Theodora Larsson att hon kommer att jobba med något helt annat i fortsättningen.

– Detta är såklart sorgligt, och många känner med oss. Jag kommer nu att lämna leksaksbranschen på obegränsad tid och det väntar nya utmaningar på mig som jag verkligen ser fram emot nästa år. Men en tid framöver kommer jag bara fokusera på familjen.

Hur mår du med tanke på din graviditet?

– Nu längtar jag mest efter att bli mamma igen, och se min Anton bli pappa för första gången.

FOTO: Karin Törnblom / IBL/ Instagram

Annons