LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Theodora Larssons ord om beslutet: ”Kan inte låta bli”

02 aug, 2019 
Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson om den tuffa magsjukan hon gick igenom under graviditeten.
Ensam mamma söker-profilerna Theodora Larsson och Anton Uddfalk väntar sitt första gemensamma barn. Paret har bestämt sig för att hemlighålla bebisens kön – nu avslöjar Theodora anledningen till beslutet.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Det var i realityprogrammet Ensam mamma söker på TV3 som Theodora Larsson, 31, och Anton Uddfalk, 28, fann kärleken i varandra. Tittarna fick se när deras känslor för varandra blev allt starkare och efter inspelningarna har paret fortsatt sin kärlekssaga.

Strax efter att de blev tillsammans flyttade Anton från hemstaden Uppsala till Borås där Theodora bor tillsammans med sina tre barn Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6.

I april avslöjade Theodora Larsson att hon och Anton Uddfalk väntar sitt första gemensamma barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev Theodora i inlägget.

Paret har ännu inte bestämt sig för ett namn, men TV3-mamman har tidigare avslöjat att hon kommer att låta pojkvännen avgöra detta.

Jag avsäger mig ansvaret, jag tycker helt enkelt att det är för svårt”, förklarade Theodora nu i ett inlägg på Instagram.

Theodora Larsson avslöjar sanningen om beslutet

Trots att både Theodora Larsson och Anton Uddfalk vet vilket kön bebisen i magen har har de valt att inte berätta detta för sina följare. I ett inlägg på sin blogg berättar Theodora anledningen till beslutet.

Annons

”Nu är det ju två veckor sedan vi fick se vår lilla skatt på ultraljudet och vi kunde ju klart och tydligt se vad det är för filur som vi väntar på, men vi tog beslutet att inte berätta om det offentligt”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Dels så anser vi inte att det är en big deal att göra uppståndelse kring om det är en pojk/flicka, men sedan vill heller inte barnen (främst Cornelia) veta, så vi valde att hålla det för oss själva”.

Theodora Larsson berättar vidare att hemlighetsmakeriet har fått hennes följare att spekulera.

”Jag har fått höra att jag har en ”flickmage”, medans någon annan påpekade en skallben-teori på ultraljudsbilden som visade en pojk. En kommenterade också här om dagen och tyckte att så stor som jag är så borde jag nog ändå kräva en extra koll så det inte är två. Jag kan inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag redan vet”.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons