LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Theodora Larssons besked om bebisen efter oron: ”Lättad”

11 jul, 2019 
Ensam mamma söker-paret Anton Uddfalk och Theodora Larsson väntar sitt första gemensamma barn. Efter att ha oroat sig över hur bebisen mår kan Theodora nu äntligen pusta ut. ”Så lättad”, skriver hon på Instagram.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson, 31, väntar tillökning tillsammans med pojkvännen Anton Uddfalk, 28, som hon träffade i programmet. Under onsdagen skrev Theodora på sin blogg att hon var orolig över hur bebisen mådde.

”Imorgon väntas vårt RUL (rutinultraljud v. 18-20) och jag har verkligen varit så nojig! Tänk om bebisen inte mår bra? Jag känner den inte alls, tänk om något är fel? Tänk så man oroar sig, och det blir ju aldrig bättre heller! I resten av livet ska man oroa sig för sina barn och man börjar redan innan de inte ens är födda!”, skriver hon.

Theodora Larsson skriver även att hon inte kan bestämma sig för om de ska ta reda på bebisens kön.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Med alla barnen har jag kollat vad bebisen haft för kön. Jag har aldrig brytt mig egentligen, men jag har varit nyfiken helt enkelt. Men denna gång var jag så osäker. Barnen vill veta, alla utom Cornelia som vill ha en överraskning. Jag tror dock jag inte kan hålla mig. Hade jag kunnat få veta om bebisen har Antons ögon, min näsa eller lik sina syskon så hade jag velat veta det med. Imorgon vet vi.”, skriver hon.

Annons

Theodora Larsson kan äntligen andas ut

Under torsdagen gav hon sina följare det positiva beskedet: allt ser bra ut med bebisen.

”Vår bebis mår bra och växer som en ska i snart 19 fullgångna veckor enligt dagens ultraljud. Jag är så lättad! Vi fick se en liten mun, en söt haka, en frisk filur med två armar och två ben. Tänk att man kan vara så stolt i det ögonblicket; Vi har gjort den där!”, skriver hon.

Hon ger även svaret på om de valde att kolla bebisens kön eller inte.

”Kollade vi könet? Ja, det var väl ganska svårt att missa för det syntes väldigt tydligt. Men vi håller det för oss själva.
Mina barn vill heller inte veta så då respekterar vi det. Just nu är vi bara lyriska över att vår bebis mår bra och att vi nått halvvägs! Tänk, snart snart är vår bebis hos oss”, skriver hon i inlägget.

FOTO: JERKER IVARSSON/TT

Annons