TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Soraya Lavasanis stora dilemma med maken Ralph

18 jan, 2020 
Soraya Lavasani maken Ralph
Om tre månader kommer Soraya Lavasani och maken Ralph Olssons bebis till världen.
Men något namn är de inte överens om.
– Denna gång är det svårare än första gången, säger hon till Hänt.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

I juni 2017 blev TV4:s Soraya Lavasani, 37, mamma för första gången åt dottern Bianca. Hon avslöjade graviditeten i direktsända Nyhetsmorgon.Nu väntar Soraya Lavasani och kärleken Ralph Olsson sitt andra barn. Även den glada nyheten delades med tittarna när Soraya Lavasani programledde Nyhetsmorgon

Avslöjade graviditeten i direktsändning

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte-, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

När Hänt träffar Soraya på Elle-galan 2020 berättar hon hur hon mår just nu.

– Det är jättebra, säger hon och fortsätter:

– Jag mår faktiskt jätte-, jättebra. Herregud jag klarar att komma hit i högklackat, bara en sådan sak. Det är jag stolt över. Nej men jag är jättetacksam att jag mår så bra, säger hon.

Tv-profilen och makens bebis är beräknad att komma i april.

– Så det är inte så långt kvar, konstaterar Soraya till Hänt.

Annons

Sorayas Lavasanis namndilemma med maken

På frågan om huruvida Soraya Lavasani har några rädslor under graviditeten svarar tv-profilen att hon för det mesta känner sig trygg och lugn.

– Nej jag är inte så nervös faktiskt, jag hade en bra första förlossning så jag litar på att min kropp har koll på det här och att vården är fantastisk och så, så jag känner mig trygg.

Trots tryggheten berättar Soraya för Hänt att hon och maken står inför ett dilemma – de är nämligen inte överens om ett namn för den kommande bebisen.

– Det är svårt, för vi vet inte om det är en flicka eller pojke. Så allt är öppet. Men denna gång är det svårare än första gången för nu har vi har inte ett enda namn vi är helt överens om. Så vi får se hur det går, säger Soraya.

Ni kanske ser när bebisen kommer till världen vad för namn som passar? 

– Vi hoppas det, vi får ta ställning då. Nu hoppas jag bara att allt går bra och att det kommer ut en frisk liten människa, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons