TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Soraya Lavasanis dolda kamp i Nyhetsmorgon

18 dec, 2019 
Soraya Lavasani Nyhetsmorgon
I måndags fick TV4-tittarna återigen se Soraya Lavasani som programledare för Nyhetsmorgon.
Nu avslöjar hon den tuffa kampen inför sändningen – och passar på att hylla kollegan Jesper Börjesson.
Annons
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s Nyhetsmorgon

I september 2016 gifte sig TV4-profilen Soraya Lavasani, 37, med kärleken Ralph Olsson. Året därpå föddes makarnas första barn, dottern Bianca, 2. I slutet av september avslöjade Soraya att hon väntar sitt och Ralphs andra gemensamma barn.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Paret har bestämt sig för att inte ta reda på bebisens kön. Detta blir alltså en överraskning när det i april 2020 är dags för förlossning.

– Det gjorde vi inte med vår första och det var så spännande tyckte jag. Det hjälpte till vid själva utdrivningsfasen, sa Soraya i samband med gravidavslöjandet.

Soraya Lavasani om problemen under graviditeten

I november berättade Soraya att hon börjat märka av graviditeten rejält – speciellt när hon tränar.

”Försöker hålla igång träningen under denna graviditet men flåsar för minsta lilla och är stel som ett kylskåp… något annat preggo som känner igen sig?”, skrev Nyhetsmorgon-profilen i ett inlägg på Instagram.

Annons

Kommentarsfältet fylldes snabbt med tips och tricks från andra kvinnor, men även en liten peppande hälsning från TV4-kollegan Anders Pihlblad, 51, som skrev: ”Heja!”.

Avslöjar tuffa kampen innan Nyhetsmorgon-sändningen

När Soraya Lavasani är programledare för Nyhetsmorgon har hon ofta parhästen Jesper Börjesson, 48, vid sin sida. Dessa två har jobbat tillsammans en längre tid och är inte endast kollegor utan även nära vänner.

I måndags var det återigen dags för duon att styra skutan i morgonshowen och i samband med detta la Soraya upp en bild på dem två tillsammans på Instagram. I bildtexten berättar hon om kampen inför sändningen – samt hyllar Jesper Börjesson.

”En riktigt jobbig nattning igår har satt sina spår. Sån tur att jag är omgiven av proffs med Jesper Börjesson i spetsen”, skriver Soraya.

I kommentarsfältet försöker följarna peppa Soraya Lavasani.

”Sån kämpe du är!”, skriver en person.

”Skönt att man inte är ensam om jobbiga nattningar”, skriver en annan.

FOTO: Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT, TV4

Annons