Artikeln innehåller reklamlänkar

Pennys nya barnbeslut med Douglas: Då skaffar vi barn igen

Gravida Penny Parnevik ger besked om när hon och Douglas Murray skaffar nästa barn.

Penny Parnevik blir snart mamma för första gången men har redan planer på att skaffa en större familj. Nu ger hon besked om hur många barn hon vill ha – och när nästa kommer till världen.

Det är bara veckor kvar tills Penny Parnevik, 22, beräknas föda sitt och kärleken Douglas Murrays, 39, första barn. Paret går nu i väntans tider och Penny har i dagarna berättat på Instagram att hon bland annat tar promenader för att försöka få bebisen att vilja komma ut.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Beskedet om graviditeten avslöjade Penny Parnevik via ett inlägg på Instagram, där hon höll händerna om den begynnande bebismagen. Till bilden förklarade hon sin glädje över att äntligen få bli mamma, vilket hon drömt om länge.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti. Så länge jag kan minnas, när något frågat ’vad vill du bli när du blir stor?’, så har jag alltid svarar ’en mamma’. Mina drömmar kommer äntligen att blir uppfyllda”, skrev Penny i inlägget.

Pennys avslöjande om barnnamnet

Den 22 augusti beräknas bebisen födas – och redan nu är Penny och Douglas eniga om vad de vill att barnet ska heta. I en frågestund på Instagram story skrev Penny nyligen att de är näst intill 100 procent säkra på vilka namn de vill ha, både om det blir en flicka eller pojke.

”Ja! Vi är 99,999% säkra på namn nu!”, skrev hon som svar när en följare frågade.

Mia Parnevik, Douglas Murray och Penny Parnevik.

Douglas Murray har länge varit en nära vän till Pennys föräldrar, Mia och Jesper Parnevik.

I frågestunden förklarade tv-profilen även att hon och Douglas hade reservplaner om namnen skulle visa sig känner helt fel. Och efternamnet blir Murray, efter Douglas.

Penny om framtida barnplanerna

Trots att Penny Parnevik inte hunnit föda sitt första barn än har hon redan planer på att utöka familjen ytterligare. Tidigare har hon berättat att hon vill ha en stor familj, men nu avslöjar hon hur många barn hon önskar få.

”Hur många barn vill ni ha?”, frågar en följare.

Och Penny svarar:

”Minst 4”.

Hon ger även besked om när hon vill att barn nummer två ska komma till världen.

”Tror när min bebis är typ 2 men vem vet”, skriver hon.

Men än så länge ligger Penny Parneviks fokus på den kommande förlossningen, som blir hennes första. På Instagram story berättar hon om sina känslor inför den stora dagen.

”Känner lite ’fear of the unknown’! Vill helst bara att det händer så jag kan uppleva det hur det än går!”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen, Instagram

Senaste nytt