TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Penny Parneviks erkännande om svåra hälsokampen

07 sep, 2020 
Penny Parneviks erkännande om hälsokampen – efter graviditetsavslöjandet
Penny Parnevik och Douglas Murray har nyligen avslöjat att de väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu berättar Penny att hon inte har mått så bra under graviditeten.
Annons
Penny Parneviks erkännande om hälsokampen – efter graviditetsavslöjandetBrand logo
Penny Parneviks erkännande om hälsokampen – efter graviditetsavslöjandet

I augusti 2019 blev Penny Parnevik, 23, och fästmannen Douglas Murray, 40, föräldrar till sitt första gemensamma barn – Atticus. Tv-profilen hade länge varit öppen med att hon längtat efter barn och axla rollen som mamma.

Penny och Douglas plan var att gifta sig sommaren 2020, men i och med den pandemi som råder valde de att ställa in bröllopet och istället sikta på att kunna säga ‘ja’ till varandra år 2021. Nu vankas det en annan plan – att bli tvåbarnsföräldrar. Penny är nämligen gravid!

Douglas Murray och penny Parnevik på röda mattan
FOTO: TT

”Siktar på fyra”

Enligt Penny blir inte detta den sista graviditeten för henne och Douglas. Penny vill nämligen ha dubbelt så många barn!

– Vi siktar på fyra barn, sen får vi se vad som händer, säger Penny i sin nya vlogg. Hon fortsätter:

– Jag hoppas och tror att jag kommer vara en grym tvåbarnsmamma.

Penny Parnevik
FOTO: Youtube

Oväntade hälsokampen

Men en graviditet går inte alltid hand i hand ihop med välmående. Inte heller i Pennys fall, då hon har mått väldigt dåligt under graviditeten. Detta är något hon delar med sig av i sin nya vlogg.

Annons

– Många undrar hur jag mår nu under graviditeten. Och helt ärligt så har jag mått så dåligt. Alltså så så så så dåligt. Jag har spytt väldigt mycket. Jag har mått väldigt illa. Jag har varit så genomtrött, att jag kunde däcka mitt på dagen i typ fyra till sex timmar. Jag har varit jätte jättetrött, inte mått kanon, säger Penny i vloggen. Hon fortsätter:

– Men det har sakta men säkert börjat gå över.

Penny har analyserat varför hon mått dåligt och kommit fram till en förklaring.

– Jag tror att det har att göra med att under den första graviditeten så kunde jag sova, om jag var trött. Nu är det mycket så att jag är med Atticus jättemycket. Så om jag är trött kan jag inte bara gå och lägga mig. Det är liksom inte ett alternativ, säger Penny i vloggen och avslutar med:

– Och jag har behövt spy framför honom några gånger och det är ju liksom inte superkul när det händer. Och jag tycker synd om honom. Man gör sitt bästa att ha sitt liksom ‘mama game-face’ på. Så att han inte ser mig för skakig. Men jag har mått mycket bättre nu, det har gått över.

Penny Parnevik meddelar även att hon kommer uppdatera följarna med ytterligare en video som handlar om hela graviditeten, med alla detaljer inkluderade.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Annons