TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Nikki Amini ska få en dotter – avslöjar unika namnvalet

11 mar, 2019 
Nikki Aminis nya avslöjande om barnet
Tidigare i år avslöjade Nikki Amini att hon och maken Niklas Twetman väntar barn. Nu avslöjar Nikki vad hon vill att bebisen ska heta.
Annons

Tv-profilen Nikki Amini, 34, blev känd för svenska folket när hon började synas i rutan som en av deltagarna i Idol-juryn. Sedan 2016 har hon årligen återkommit i det populära musikprogrammet som Sebastian Walldén, 24, nyligen vann.

När det kommer till privatlivet är Nikki Amini gift med maken Niklas Twetman, 34, sedan över ett år tillbaka. Paret träffades när de båda jobbade på samma musikbolag och bröllopet ägde rum på Södertuna slott i somras.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På årets Elle-gala avslöjade Nikki den stora nyheten att hon och kärleken väntar sitt första barn ihop. För Hänt berättade Nikki Amini om babylyckan.

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, sa hon vid tillfället.

Nikki Amini avslöjar bebisens kön och namn

Tidigare i år berättade tv-profilen att barnet är beräknad att födas i sommar. I podcasten Bulle i Ugnen, som Nikki gör tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman, avslöjar hon nu fler detaljer om bebisen.

Annons

– Du har lovat mig att du ska tala om könet, säger Sara Biderman och gissar sedan på att det är en pojke.

– Varför?, undrar Nikki Amini.

– Du är lite grabbig. Du känns som en pojkmamma, svarar hennes poddkollega.

– Stackars min lilla flicka då som fick en pojkmamma, svarar Nikki och skrattar.

Nikki och Sara fortsätter sedan att prata om barnnamn, och Nikki Amini berättar att hon har haft ett namn i åtanke sedan hon var liten.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo.

När Sara Biderman frågar Nikki Amini om vad hon känner inför att hon ska få en flicka svarar hon:

– Jag håller med dig i det du sa, att det kanske skulle passa mig bättre att få en pojke. Men för mig upplever jag att jag kommer vara betydligt mer beskyddande och orolig över en tjej. Jag vet inte varför, men jag kommer ha svårare att slappna av. Speciellt kring tonåren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons