Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4:s besked: Gravida Malin Stenbäck tvingas lämna Love Island

Malin Stenbäcks ord om graviditeten under Love Island: ”Inte alls planen”

Love Islands programledare Malin Stenbäck lämnar Love Island. – Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger Malin Stenbäck till TV4.
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019
Slå på ljud

Malin Stenbäck, 32, gjorde sig känd som ”Praktikant-Malin” i radioprogrammet Gry Forssell med vänner på Mix Megapol. Därefter har vi sett henne i tv-program som Idol Extra, Love Island och Bachelor.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Under den första veckan av Love Islands nya säsong på Sjuan och TV4 play har vi återigen fått se Malin Stenbäck som programledare – men det blev kortvarigt. Nu meddelar TV4 att hon lämnar Grekland där programmet spelas in.

– Tidsmässigt var inte detta planerat, men vi är superglada över att Malin guidat Love Island-tittarna så här långt och nu skickar vi all kärlek till henne och Petter och deras lilla bebis som är på väg. Som jag tidigare sagt så har vi en oerhört spännande plan för hur allt ska lösa sig och nu kommer helt enkelt den överraskning som vi lovat våra tittare lite tidigare än vad som först var planerat – och man älskar ju överraskningar, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent till TV4.

Allting ska vara bra med programledaren

Till TV4 berättar Malin Stenbäck att allting ska vara bra, men att hon måste hem.

– Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger hon.

Hon fortsätter med att berätta att hon nu istället ska följa programmet hemifrån soffan.

– Vilken kanonstart på säsongen. Känns otroligt kul att få vara en del av det här modiga, kärleksfulla och roliga programmet. Nu kommer jag följa deltagarna noggrant hemifrån och hoppas på massor av kärlek i slutändan, säger Malin Stenbäck.

TV4:s plan för gravida Malin Stenbäck under Love Island

Malin Stenbäck har tidigare sagt till TV4 att hon har med sig sin kärlek Petter Molund, 37, på plats i Grekland och en barnmorska, som tillsammans med annan personal ska säkerställa hennes medverkan i programmet.

– Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, sa hon då.

Malin Stenbäck har tidigare sagt att bebisen är beräknad att födas i oktober.

Love Island sänds varje dag klockan 19.00 på Sjuan och TV4 play.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN