LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Linn Andersson om oenigheten med pojkvännen

27 dec, 2019 
Linn Andersson berättar nu om oenigheten med Gabriel.
Snart kommer deras första gemensamma bebis – men paret har en sak de inte kommer överens om.
– Blir spännande och se om vi kommer överens, skriver tv-mamman Linn Andersson på sin blogg.
Annons
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

Linn Andersson, 21, blev ett känt ansikte för stora delar av svenska folket när hon deltog i realityserien Unga mammor på TV3. Tillsammans med sin dåvarande pojkvän Marcus Malm, 21, och dottern Tindra, 2, visade hon upp livet som nybliven förälder för tv-tittarna.

I programmet förlovade sig paret under en romantisk spa-resa. Framför kamerorna gick Marcus ner på knä och frågade den stora frågan – vilket Linn svarade glatt på.

Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Bekräftade nya relationen

Men tidigare i år fann tv-mamman kärleken på nytt. På sin blogg berättade hon hur förälskad hon var, men romansen blev dock kortvarig. I en video på Youtube berättade Linn att hon blivit dumpad bara veckor efter romansbeskedet – och i ett inlägg på sin blogg berättade hon hur relationen tog slut.

Annons

Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut”, förklarade Linn då.

Men till sist fann Linn sin stora kärlek. I somras avslöjade hon att hon var kär återigen, denna gång i Gabriel Hassel, 22. I ett nytt blogginlägg skrev hon om romansen.

”Han får va lite hemlig för er då vi inte träffats allt för länge men tillräckligt för att jag har blivit lite förälskad eller vad man ska säga. Vi satt ute i solen igår inne på spat på Hooks Herrgård och solade, drack drinkar i poolen och hade det sjukt mysigt i det underbara vädret”, skrev hon då.

Parets oenighet gällande bebisen

När Linn Andersson har frågestund på sin blogg kommer en fråga om hon och pojkvännen ska döpa den framtida bebisen. I tv-mammans svar kommer de då fram att paret inte är riktigt överens om en sak.

”Åh, ja det vill vi göra! Dop är otroligt fint. Blir spännande och se om vi kommer överens om gud-föräldrar bara, vi har lite olika åsikter där.”, skriver hon.

Hon svarar även på om de har några namnförslag till bebisen än.

”Ja det har vi. Men det är hemligt än så länge!”

FOTO:Pernilla Wahlman/  TT/Instagram

Annons