Gravida Kenza visar första bilden på sonen: ”Lik Aleks”

Kenza Zouiten visar upp bilden på sonen

Om tre månader blir Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic föräldrar till en son. Efter en ultraljudsundersökning visar Kenza nu upp den första bilden på barnet.

Efter att Kenza Zouiten Subosic, 27, gick ut med att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntar sitt första barn har hon hållit sina följare uppdaterade om nästintill varje del av graviditeten.

Bloggerskan och entreprenören har bland annat gjort flertalet videos på Youtube där hon berättar för sina trogna fans om bebisens utveckling. Hon har även startat podcasten Kenza & Dani – När livet händer tillsammans med vännen Danijela Pavlica där de pratar om sina växande magar.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Tidigare i år berättade Kenza i podden att hon och maken nu har valt vilket sjukhus hon ska föda på.

– Vi har bokat in alla besök och vi har valt förlossningsklinik. Vi valde BB Karolinska, för att det är närmast oss så att vi har nära hemifrån. Så får vi se om det finns plats när vi ringer in, berättade hon vid tillfället.

Nu har 27-åringen fått se sonen för första gången – och deltar med sig av bilden i en video på Youtube.

Första bilden på Kenza Zouitens son

Kenza Zouiten Subosic berättar i videon att Aleksandar valt att inte följa med till just denna ultraljudsundersökning.

– Aleks ville inte följa med, han vill inte se. Han tycker att det förstör överraskningen lite att se bebisen så tydligt. Jag tror inte att man kommer se så jättetydligt, men han ville inte i alla fall och jag ville så jag får gå utan honom.

Istället har Kenza med sig en vän under besöket och när hon har kommit hem från undersökningen fortsätter hon att filma.

– Vi fick en hel del bra bilder så jag är nöjd, men han ser ut som vilken annan bebis som helst och han ser olika ut från bild till bild så det är inte som att jag vet hur han ser ut.

Efter att Kenza skickat bilden till sin sin syster fick hon höra en annan åsikt.

– Hon sa på en gång att han ser ut som vår pappa, alltså hans morfar. Och att han var lik Aleks, fast med mina läppar. Jag tyckte inte att han var lik nån förutom min morfar men vi får se helt enkelt, berättar Kenza Zouiten Subosic.

Klicka vidare i bildspelet för att se första bilden på barnet:

LÄS MER: Gravida Kenzas ord om beslutet – 4 månader innan förlossningen

LÄS MER: Gravida Kenzas ord om kroppsförändringen: ”Vad händer?”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube 

FRÅN FÖRSTASIDAN