Gravida Jonna Lundells avslöjande om namnvalet till sonen

Gravida Jonna Lundell om namnet på barnet – efter följarnas spekulationer

Jonna och Joakim ”Jocke” Lundell väntar sitt andra barn, en liten son.
Nu berättar Jonna att de redan bestämt sig för ett namn till den lilla i magen.

I oktober 2018 kom makarna Joakim ”Jocke” Lundell och Jonna Lundells dotter Lunabelle till världen. Efter år av försök till att bli med barn blev Jonna äntligen gravid, och trots den totala lyckan var det inte en dans på rosor.

Bara veckor innan Jonna skulle föda drabbades hon av en förlossningspsykos, något som skakade om hela familjen. Men livet med lilla Lunabelle däremot, verkar minst sagt vara magiskt. Och snart blir hon storasyster! Makarna väntar sitt andra barn, något som avslöjades i familjens egna serie Familjen Lundell på Dplay.

Jonna och Jocke ska få en son

Något som Jocke och Jonnas stora skara följare spekulerat i sedan det nya gravidavslöjandet är vad för kön det är på den lilla i magen, och under gårdagen avslöjades det äntligen, till följarnas stora glädje.

Även det kunde vi ta del av i Familjen Lundell, där familjen samlat sina nära och kära för att spräcka en ballong med ett innehåll som skulle avslöja könet på barnet. Sagt och gjort! Ur ballongen kom blå konfetti, vilket innebär att det ligger en pojke i Jonnas mage.

– Jag tror att det blir en kille, för det är det jag minst vill ha, sa Jocke precis innan ballongen sprack, men trots det verkar lyckan i familjen vara total.

– Jag blev så glad. Det kändes konstigt att jag blev så glad, men det kändes bara så självklart helt plötsligt att det skulle vara en pojke, säger Jonna i programmet.

Första bilden på sonen

Jonna är just nu i vecka 32, och det är inte allt för många veckor kvar innan Lunabelles lillebror får se världen. På Jonnas Instagram story kan vi nu se det lilla livet som ligger i magen, när hon delar med sig av en 3D-ultraljuds bild.

Säg hej till lillebror”, skriver Jonna i storyn.

Jonna Lundell ryter ifrån

Spekulationerna kring barnets kön innan själva avslöjandet fick Jonna att ryta ifrån flera gånger. Flera följare menade att det bland annat avslöjades på grund av att Jonna köpt blåa saker till den lilla, men hon menade då att det inte hade något med könet att göra.

Nu när könet på barnet väl är avslöjat så finns det annat att spekulera i, något som även den här gången får Jonna att säga ifrån.

Nu har nyfikenheten istället övergått till namnet som pojken ska få.

Och NEJ han ska fortfarande inte heta León. Vi har redan bestämt namn och det får ni veta när vi väljer att gå ut med det. Men det är inte Leon, Neon eller Noel osv”, skriver hon i sin Instagram story.

FOTO: TT, Instagram