Gravida Jonna Lundells avslöjande om hemliga familjelyckan

Jocke och Jonna Lundell

Senare i sommar väntas Jocke och Jonna Lundell bli tvåbarnsföräldrar.
Nu avslöjar Jonna att familjen ska bli ännu större.
– Det är så himla kul, säger hon på Instagram.

Genom sin omåttligt populära Youtube-kanal har Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, blivit ett av Sveriges hetaste kändispar. Makarna gifte sig 2016 och två år senare föddes deras första gemensamma barn, dottern Lunabelle Lundell, 1.

Tidigare i år avslöjade Jocke och Jonna att de återigen väntar tillökning. Det var i ett avsnitt av realityserien Familjen Lundell som de delade med sig av den glädjande nyheten. Youtube-profilerna har redan tagit reda på vilket kön bebisen i magen har men detta är något de valt att hemlighålla för sina följare tills vidare.

Jonnas systers stora gravidlycka

Jonna Lundell är inte den enda personen i familjen som är gravid. Hennes syster väntar nämligen sitt första barn och på sin Instagram story berättar Jonna nu om känslorna inför systerbarnets ankomst.

– Alltså jag kan typ inte hantera mina känslor inför att min syster kommer att föda inom cirka två veckor. Lunabelle ska få sin första kusin, jag kommer att bli moster. Vi kommer att få ett till barn i släkten och Lunabelle kommer inte vara det enda barnet i min familj, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Jag ryser när jag tänker på det, jag blir helt tårögd. Jag tycker att det ska bli så häftigt och kul. Jag längtar så mycket och jag tycker att det är så stort för mig, inte bara att min syster ska få sitt första barn utan det känns så pirrigt för mig.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Kan inte hantera mina känslor”

Youtube-profilen blir märkbart berörd av blotta tanken på att släkten nu kommer att utökas ordentligt.

– Det är så himla kul att vi alla kommande julaftnar och högtider så kommer vi att vara fler barn, det kommer att bli helt annorlunda.

Jonna Lundell berättar vidare att hon även har flera vänner som är gravida och att hon inom kort kommer att vara långt ifrån ensam om att vara småbarnsmamma.

– Det är så himla mysigt och jag kan inte hantera mina känslor. Det är svårt att fokusera på någonting annat än att snart kommer det att ploppa ut runtomkring mig, säger hon.

FOTO: Youtube, Instagram