Gravida Jonna Lundell i tårar efter Jockes hårda ord

Joakim Lundell och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn tillsammans.
I ett nytt avsnitt av Familjen Lundell beger sig paret ut på en dejt som efter Jockes plötsliga idé slutar i tårar.
– Jag tycker att det är skitpinsamt att jag sitter här och gråter, säger Jonna i avsnittet.
Slå på ljud

Succémakarna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler och har dessutom sin alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. Via de olika plattformarna får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle.

Häromveckan avslöjades dessutom paret att familjen väntar tillökning. Det var i ett avsnitt av Dplay-serien som Jonna höll i ett positivt graviditetstest.

– Hallå, det är positivt, det är två sträck. Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, sa Jonna i avsnittet när nyheten annonserades.

Oväntade förslaget från Jocke

Sedan dess har följarna fått hänga med i graviditeten på Jocke och Jonnas sociala medier och i programmet. I det nya avsnittet gav sig paret, som snart blir tvåbarnsföräldrar, ut på en barnfri dejt. Förhoppningarna kring middagen såg dock ut att vara olika för Jocke och hans fru. Jocke såg det nämligen som ett perfekt tillfälle att rensa luften efter tidigare dispyter.

Slå på ljud

SENASTE NYTT!