TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Jonna Lundell akut till sjukhus – Joakims vädjan till följarna

26 mar, 2018 
Malin Ljung
Gravida Jonna Lundell tvingades i helgen åka in till sjukhus – orolig för att ha drabbats av missfall. Nu berättar de om glädjebeskedet, och vad det var som orsakade blödningen och smärtan.
Annons

I flera års tid har Jonna, 23, och Joakim Lundell, 32, försökt få barn. När de för några veckor sedan fick ett positivt besked at de var gravida var lyckan total, och båda har sedan dess delat med sig av upplevelserna från resan på sina sociala medier.

Men det har inte bara bestått av glädje, Jonna har även varit modig och öppet pratat om rädslan för att graviditeten ska sluta med missfall – då paret tagit hjälp av IVF är risken hög fram till vecka 12.

”Många undrar kanske varför vi berättar för alla redan nu och det finns många anledningar till det. Dels för att vi ville berätta för våra nära och kära innan de ser det i media och så är det ju riskabelt nu de första månaderna och är det så att nått skulle hända så vill jag att ni ska veta redan nu att jag är gravid så ni kan finnas som stöd”, skrev Jonna Lundell på sin blogg i samband med avslöjandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I helgen förvandlades parets lycka till ren och skär oro. Jonna tvingades åka in till sjukhus akut, då hon upplevt stora blödningar och en smärta som Joakim på sin Snapchat beskrev som “knivhugg i magen”. Han sökte även stöd och råd från fansen när han publicerade en video från sjukhuset – något Nyheter 24 var först att skriva om.

Annons

– Vi är så sjukt oroliga nu, vi har försökt så länge, sa han bland annat i en video.

Efter cirka fem timmars oro fick paret dock ett glädjebesked av läkarna. Det rörde sig inte om ett missfall som de befarade, istället ska orsaken till blödningarna och smärtan ha varit Jonnas tidigare cellförändringar.

Tur tycker vi på Hänt och skickar samtidigt en stor krya på dig-kram till Jonna som enligt Joakims snapchapinlägg nu vilar upp sig.

FOTO: IBL, Youtube

Annons