Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen

18 sep, 2019 
Jon och Janni deler avslöjar könet på barnet
I november är Janni och Jon Olssons Delérs son beräknad att komma till världen.
I en intervju med Mama avslöjar Janni nu att makarna bestämt sig för ett namn till sonen – och det verkar inte ha varit svårt att komma överens.
Annons
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”Brand logo
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”

Janni och Jon Olsson Delér blev äkta makar under en vigsel i Marbella i Spanien sommaren 2018. Vid vattenbrynet framför stora delar av den svenska influencer-eliten sa paret ja till varandra, därefter följde en bröllopsfest som varade in på småtimmarna.

Och i början av juni i år avslöjade makarna den glada nyheten att familjen kommer att utsökas. I ett inlägg på Instagram delade Janni med sig av en bild på sig själv och maken med bildtexten:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Framtida mamma och pappa! Vi är så glada över att äntligen berätta för er att vi ska få ett litet barn i november. Det känns fortfarande ganska overkligt, men samtidigt så naturligt.”

Däremot var varken Janni eller Jon beredda på en graviditet.

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, förklarade Jon i en video efter avslöjandet.

Annons

På Youtube delade paret med sig av en video på när de tog redan på barnets kön, där de samlat sin familj och nära vänner där alla fick hjälpa till med att sätta hål på ballonger som skulle avslöja könet. Det visade sig därefter att det är en pojke son ligger i Jannis mage.

Namnet till sonen

Sonen är beräknad att komma den 16 november, och förlossningen är planerad att äga rum i Spanien där paret har sitt sommarhus.

I en intervju med Mama berättar Janni att hon och Jon kommit överens om vad sonen ska heta, ett beslut som för makarna inte var vidare svårt.

– Vi var överens direkt, så det vad skönt, säger hon till tidningen.

Och på frågan om vilket namn hon valt om hon fick välja helt själv förtydligar hon att det hade varit samma namn som nu är tänkt till sonen  – ett namn hon inte vill dela med sig av än.

 Det namnet vi valt och det vill jag hålla hemligt ett tag till, hehe!

FOTO: Youtube

Annons