Gravida Hollywoodfrun Caroline Grane om namnvalet till sonen

Caroline Granes avslöjande om namnet till sonen

Nyligen avslöjade den 41-åriga svenska Hollywoodfrun Caroline Grane att hon var gravid. Nu är det inte långt kvar tills bebisen beräknas föda och i en intervju med Hänt avslöjar hon hur hon tänker kring namn till barnet.
Slå på ljud

Caroline Grane, 41, kommer från Stockholm men flyttade till New York för flera år sedan tillsammans med kompisen och kändismäklaren Fredrik Eklund. I USA har hon gjort en hon en succékarriär som fastighetsmäklare, och kallades för ”Billion dollar lady” efter att hon sålt bostäder för över en miljard dollar.

Caroline blev känd i Sverige 2015 efter sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3. Idag arbetar hon fortfarande som mäklare och har en Instagram där hon delar med sig av vardagen i New York.

Nyligen avslöjade hon via Instagram att hon var gravid, men inte nog med det – när nyheten kom var hon redan i vecka 37 av sin graviditet. I en intervju med Hänt avslöjar Caroline varför hon valde att avslöja graviditeten så sent, vilket har med hennes jobb som fastighetsmäklare att göra.

– Här i USA tar det längre tid att sälja lägenheter. Det kan ta flera månader. Då blir det att ingen kanske vågar anställa någon som är gravid, säger Caroline och fortsätter:

– Det är ju svårt att tävla med någon som inte är gravid. Varför ska de ta risken att anställa någon som är gravid? Och nu med internet så kollar ju alla upp sina mäklare online.

Hollywoodfrun medger dock att det var svårt att dölja graviditeten för omvärlden så länge, men samtidigt underlättade det i alla fall att det varit kallare väder. Då har hon kunnat dölja gravidmagen med stickade tröjor och pälsvästar.

– Många av de bilderna jag har på min Instagram med kläder, då är jag gravid men det syns inte för jag hade en lös skjorta, kavaj och typ en scarf över, avslöjar Caroline Grane.

Tycker det är enklare med tjejnamn

Någon dag efter att hon avslöjat graviditeten frågade Caroline sina följare om tips på barnnamn till den lilla pojken som hon väntar.

– Jag har ett namn, men jag har inte bestämt 100 procent, säger Caroline.

Hon anar att det kommer bli att hon med större säkerhet kommer veta vad barnet ska heta när hon ser honom. Men det har ändå inte varit helt lätt att komma på bra namn.

– Jag tycker egentligen att tjejnamn är lättare. Men jag gillar namn något starkt, en stark man, en stark förebild eller att namnet har en mening. Så jag har inte bestämt helt säkert, vilket är lite nervkittlande, medger Caroline.

Tv-profilen gillar samtidigt idén om att döpa barnet efter någon i familjen. Hon kommer nämligen själv från en stor familj då hon är ett av sju syskon och är mycket familjekär.

– Men i Sverige så tycker jag det är ganska gulligt, jag tycker det är väldigt gulligt att man döper barnet efter någon i familjen, i varje fall mellannamn. Mina syskon har döpt sina barn till Caroline i mellannamn. Jag tycker det är väldigt gulligt när det finns en sådan koppling, säger Caroline till Hänt.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!