TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Ensam mamma söker-Elins rädsla efter skräckförlossningen

26 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Elin Näslund Ensam mamma söker
Hon väntar sitt andra barn efter att ha medverkat i TV3:s Ensam mamma söker. Nu avslöjar Elin Näslund oron över graviditeten.
Annons

I veckan hade årets säsong av Ensam mamma söker premiär på TV3 och en av årets mammor är gruvarbetaren Elin Näslund, 28, från Gällivare. I dag är hon mamma till fyraåriga Freja, som hon fick tillsammans med ex-pojkvännen Johan.

Det var när Freja var 1,5 år som paret valde att separera. För tidningen Mama berättar hon att ett av skälen till detta var att de inte längre hade en passionerad relation. De hade blivit mer som bara vänner som var föräldrar till dottern.

Det forna kärleksparet har i dag en mycket god relation – det är han som i premiäravsnittet kollar vilka killar Elin ska möta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Om några månader fyller dottern fem år och i samma veva väntar Elin sitt andra barn – något hon avslöjade under pressdagen för Ensam mamma söker. Detta är alltså första gången i programmets historia som en av deltagarna är gravid.

Elin kan dock inte avslöja vem pappan är ännu, eftersom hon inte får berätta hur programmet kommer avslutas. Så för tittarna finns det just nu sju potentiella pappor att gissa mellan. Däremot avslöjar hon vad Freja tycker om sin nya bonuspappa.

Annons

– De tycker om varandra jättemycket. Jag är själv skilsmässobarn och har alltid tyckt att det varit ett privilegium att ha två bonusföräldrar. Jag hoppas att Freja ska känna att Johans flickvän, som jag också tycker är helt fantastisk, är en jättestor bonus i hennes liv, på samma sätt som ”vårt inflyttade” är. Det finns två personer till som tycker om henne och det är det finaste jag kan ge henne, berättar Elin för Mama.

Elin Näslunds dramatiska förlossning

Frejas förlossning har dock satt sina orosspår hos Elin i den nuvarande graviditeten. När Freja föddes blev det nämligen en hel del dramatik, eftersom hon föddes med navelbråck och hade en del av tarmarna utanpå magen.

– Jag var väldigt orolig i början och slogs med tankar om att min kropp kanske inte kan bära friska barn, berättar Elin för Mama och fortsätter:

– Att få ett barn som är sjukt är jag egentligen inte rädd för, även om det är klart att man vill ha ett friskt barn, men jag har varit rädd för att inte vara förberedd eftersom det gick så hastigt sist.

Annons

Trots att det snart har gått fem år sedan den dramatiska förlossningen är det forfarande ett känslosamt ämne för Elin. Hon berättar hur Freja var tvungen att flygas till Uppsala från Gällivare direkt efter förlossningen och att hon tillsammans med Johan fick flyga dit dagen efter.

Hela upplevelsen blev traumatisk och läkarens prognos var till en början dyster. Men som tur var klarade sig Freja och trots att det var tufft är Elin glad över att hon fick uppleva förlossningen eftersom det är en fin upplevelse hon inte hade velat vara utan.

FOTO: TV3/Instagram

Annons