LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Ellen Bergströms oro – efter oväntade händelsen

11 jan, 2020 
När gravida Ellen Bergström sitter på en restaurang får hon panik – då hon tror sig känna att vattnet har gått i vecka 27.
”Höll på att svimma”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år. Niclas och Ellen är idag sambor och tidigare i höstas avslöjade paret att de nu tagit relationen till nästa nivå – de ska nämligen bli föräldrar för första gången.

Ellen valde att berätta den glädjande nyheten på ett lite annorlunda sätt – nämligen genom en rebus på Instagram. Folk förstod snabbt genom bilden att hon var gravid, vilket hon varit väldigt öppen om sedan dess på sina sociala medier.

Missförstådd i relationen

Till Mama har Ellen Bergström berättat hur hon till en början kände sig missförstådd av pojkvännen Niclas. Detta menar hon dock har ändrat sig med tiden.

– I början av graviditeten kände jag mig så himla missförstådd. Niclas förstod inte riktigt vad det var som hände med mig, och mina hormoner var ju inte att leka med direkt. Han insåg efter några veckor att det nog var bäst att lägga sig i alla lägen, isch. Och att låta mig ha rätt i allt bara, haha. Men nu känner jag mig väldigt förstådd och jag upplever att Niclas är väldigt stöttande och bryr sig mycket om mitt och bebisens välmående, sa hon då till tidningen.

Annons

Ellen Bergströms panik

På Instagram delar gravida Ellen Bergström nu med sig av en incident som hände häromdagen. Mitt under ett restaurangbesök trodde hon sig plötsligt känna att vattnet gick – i vecka 27.

”Asså. Igår trodde jag på riktigt att jag skulle föda barn. Mitt vatten gick?? På en restaurang! Och jag är bara i vecka 27, inte alls förberedd eller nånting. Greps av panik!! Ringde förlossningen, höll på att svimma osv osv… mm… vi fick en tid 2 timmar senare på förlossningen. De gjorde flera undersökningar – allt såg bra ut.”

Men det visade sig till slut att vattnet inte hade gått – i inlägget skojar Ellen om hur hon hade tagit fel på vattnet och sitt egna kiss.

”Vattnet hade inte gått.. men däremot hade jag.. …asså ja..  i ärlighetens namn – pissat ner mig! Det här med att va gravid hörni… urinläckage tjena!”, skriver hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons