TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Ellen Bergström om vändningen i relationen

09 dec, 2019 
Ellen Bergström och Niclas Lij
Ellen Bergström är gravid i vecka 22.
Nu berättar hon hur relationen med pojkvännen Niclas Lij förändrades under de första månaderna.
– Vi bråkade så himla mycket, säger tv-profilen.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

I oktober avslöjade tv-profilerna Ellen Bergström, 29, och Niclas Lij, 34, att de väntar sitt första barn. Sedan dess har Ellen flitigt delat med sig av uppdateringen om hur det går med graviditeten. Bara en vecka efter att nyheten kom visade hon upp magen för första gången.

”Går in i vecka 15 imorgon. Löjligt stolt över magen, haha”, skrev hon intill bilden och berättade samtidigt att det värsta illamåendet var över.

Efter att Ellen la upp bilden fick hon en kommentar om att hennes mage var väldigt liten, något som fick henne att lägga upp ännu ett inlägg med ett svar på tal.

”Jag har ju varit jätteorolig för att något ska hända, att barnet inte ska följa utvecklingskurvan, att nåt ska vara fel.. så att kommentera att min mage skulle vara ”löjligt” liten hade ju kunnat sätta ordentliga griller i mitt huvud”, skrev hon i inlägget.

Ellen Bergström om bråken under graviditeten

De fans som inte nöjer sig med att följa Ellen Bergströms graviduppdateringar på Instagram kan nu glädjas åt att hon även kommer att lägga upp videor på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka de kommande månaderna. I en ny video öppnar Ellen upp sig om hur hon har mått den första tiden.

Annons

– Nu mår jag äntligen lite bättre, tackar för det. Det har varit väldigt speciellt måste jag säga, att bli gravid. Det var inte som jag tänkte mig att det skulle vara, säger hon och fortsätter sedan:

– Jag blev en häxa.

Ellen Bergström hade med andra ord problem med hastiga humörsvängningar de första 12 veckorna, något som ledde till problem i relationen med pojkvännen.

– Jag och Niclas, vi bråkade så himla mycket. Det var helt galet. Jag tror inte någon förstår ens, hur mycket vi bråkade. Sen var det någonting som hände.

Efter en tuff period blev det äntligen bättre mellan Ellen och Niclas Lij. Nu berättar Ellen om förändringen.

– Jag tror att Niclas hittade ett knep på hur han skulle hantera mina spratt. Så efter det blev allt bättre. Sen har hormonerna lagt sig mycket mer, jag känner inte lika mycket obalans i kroppen längre, säger Ellen Bergström.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons