LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Ellen Bergström i tårar efter upptäckten

04 feb, 2020 
Ellen Bergström och Niclas Lij
Ellen Bergström och Niclas Lij beräknas få en dotter i vår.
I en ny video för tittarna följa med på en ultraljudsundersökning – och Ellen brister ut i tårar.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Det var i höstas som komikern Ellen Bergström, 30, avslöjade att hon och Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, väntar sitt första barn. Det är en liten dotter som ligger i magen och när Hänt träffade Ellen på Elle-galan i januari berättade hon om sin oro över att komplikationer ska uppstå under graviditeten.

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, sa Ellen Bergström till Hänt och fortsatte:

– Men allt har sett bra ut, så det känns jättebra.

Ellen Bergström i tårar efter upptäckten

Fansen har kunnat följa Ellens graviditet genom Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka där hon med jämna mellanrum delar med sig av videor och uppdateringar.

I det senaste klippet genomför Ellen ett ultraljud i 3D, vilket gör det möjligt att tydligare se hur barnet ser ut inuti magen. Även pojkvännen Niclas är på plats under besöket. När bilden dyker upp på skärmen får Ellen för första gången se sin dotter – en syn som gör henne rejält känslosam.

Annons

– Men gud!, utbrister Ellen.

– Hon är jättesöt, tillägger hon sedan och stryker bort ett par tårar under ögonen.

Tvingades övertala pojkvännen Niclas

Senare i videon avslöjar Ellen att Niclas var tveksam inför att göra ett 3D-ultraljud. För att lyckas övertala honom att följa med lockade Ellen med att betala för besöket, något hon inte verkar ångra i efterhand.

– Det var jättekul att göra det här 3D-ultraljudet. Det kostade 1 800 kronor och det här åkte jag på, för att det var min idé. Det var ett impulsköp och det var jättevärt det. Det var ju jättekul.

Ellen visar sedan upp flera nya inköp som hon har gjort inför dotterns ankomst.

– Vi är i full gång här hemma, snart är vi redo, avslutar Ellen Bergström.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons