Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Charlotte Perrellis miss – råkade avslöja barnets kön

Gravida Charlotte Perrelli har råkat avslöja barnets kön. Sångerskan väntar en pojke.

Hon hade tänkt att behålla hemligheten ett tag till, men nu har gravida Charlotte Perrelli råkat försäga sig om sitt och maken Anders Jensens andra gemensamma barn.

I samband med inspelningen av TV4:s Så mycket bättre i sommar avslöjade sångerskan Charlotte Perrelli, 43, att hon och maken Anders Jensen, 42, väntar tillökning.

”Overkligt men sant”, skrev hon på sin egen Instagram och delade med sig av en ultraljudsbild. Samtidigt förklarade hon på bloggen att hon och Anders under åren drabbats av många missfall.

“Som de flesta känner till har det varit en minst sagt krokig väg hit. Så många besvikelser då det slutat med missed abortion. Nu har vårt problem aldrig varit att jag inte kan bli gravid utan har blivit det otroligt lätt. Problemet har varit att kroppen har stött bort fostret vilket har resulterat i att det lilla hjärtat har slutat slå.”

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men nu har Charlotte Perrellis gravidoro äntligen släppt och hon kan börja glädjas åt den lille som frodas där inne i magen. Och till Aftonbladet råkar hon avslöja barnets kön!

– Vi är överlyckliga och nu längtar vi bara efter att vår nya lilla kille ska komma till världen (tystnad). Oj! Det där var inte riktigt meningen. Men visst, jag kan avslöja att det är ytterligare en liten kille här i magen. Min fjärde son. Jag kan visst bara producera killar, säger hon till tidningen och skrattar.

Charlotte Perrelli har sedan tidigare sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12, tillsammans med exmaken Nicola Perrelli, 49, och med Anders Jensen har hon sonen Adrian, 3,

Charlotte och Anders hade gett upp tanken att få ett till barn, när hon av en slump upptäckte att hon var gravid. Charlotte skulle operera stämbanden, men eftersom hon visste att man inte får vara gravid när man sövs, gjorde hon ett graviditetstest, ifall att.

– Vi hade slutat hoppas. Så när jag insåg att jag var gravid fick jag nästan hjärtstillestånd. Min första tanke var: ”Fan också!”, nu missar jag operationstiden. Jag visste ju att jag hade både Så mycket bättre och Diggiloo-turnén inbokat. Och jag kände ju att det här kommer ändå sluta med ett missfall. Som alla gånger tidigare, säger hon till Aftonbladet.

Men allt har gått bra, och nu har hon spelat in både Så mycket bättre och håller på att avsluta Diggiloo-turnén, även om det varit lite kämpigt.

– Jag är inte så sliten men har haft lite foglossningskänningar. Jag rör mig ju kanske lite mer än vad som är lämpligt och jag borde heller inte stå på scenen och studsa som jag gör. Men läkarna försäkrar mig om att det inte är någon fara. Jag går på kontroller och gör ultraljud varje vecka så jag känner mig trygg.

LÄS OCKSÅ: Gravida Charlotte Perrelli: Därför behandlas jag med dropp

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli i tårar under inspelningen av Så mycket bättre: ”Herregud”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!