Idol 2023 marknadsföring banner

Gravida Charlotte Perrelli inlagd på sjukhus

01 nov, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Charlotte Perrelli gravid
Höggravida Charlotte Perrelli tvingas ställa in sin medverkan i både Skavlan och Hellenius hörna i sista stund. Orsaken är att hon är inlagd på sjukhus efter komplikationer inför förlossningen.
Annons

Höggravida Charlotte Perrelli, 43, är inlagd på sjukhus, det rapporterar Expressen. Under torsdagen bekräftade hennes manager Joakim Jordansson att artisten tvingats ställa in sin planerade medverkan i både Skavlan och Hellenius hörna.

”Det stämmer att Charlotte är inlagd på sjukhus för observation. Hälsar att hon under omständigheterna mår bra. Av samma anledning har vi bokat av alla hennes åtaganden, däribland de tv program du nämner”, bekräftar managern Joakim Jordansson i ett sms till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Charlotte Perrelli är gravid med sitt fjärde barn. Under graviditeten har dock läkarna upptäckt att artisten drabbats av komplikationen Vasa Previa, vilket innebär att navelsträngen ligger fel och gör det omöjligt att föda barnet vaginalt. Dessutom finns en stor risk för att det uppstår en blödningar, och då har Charlotte bara minuter på sig att få läkarvård för att inte hon eller barnet ska förlora livet.

Annons

“De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer. Då är det bråttom. Både för barnet och för mig. Jag måste helt enkelt kunna infinna mig på en akutförlossning extremt snabbt när det händer”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

På grund av tillståndet har läkarna redan slagit fast att barnet, som är en liten pojke, ska födas med planerat kejsarsnitt. Charlotte Perrelli har själv sagt att det är sannolikt att hon kommer vara inlagd på sjukhus åtminstone den sista veckan innan förlossningen.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har sedan innan sonen Adrian, 5, tillsammans. Sedan tidigare förhållanden har de även barnen Angelo, 14, Alessio, 12, och Izabelle, 11.

De har länge drömt om fler barn, men Charlotte har drabbats av flera missfall – det senaste så sent som dagar före hennes medverkan i Melodifestivalen 2017. Charlotte Perrelli har tidigare sagt att de då gav upp drömmen om fler barn, men i juni avslöjade hon att de väntade smått.

Annons

”Nu vågar vi berätta. Jag är gravid och Anders och jag väntar vårt andra gemensamma barn. För mig blir det mitt fjärde. Som de flesta känner till har det varit en minst sagt krokig väg hit. Så många besvikelser då det slutat med missed abortion.”

Sedan dess har Charlotte Perrelli bland annat spelat in Så mycket bättre som nu sänds på lördagar i TV4.

FOTO: Ibl

Annons