TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Carolina Klüft bryter tystnaden: "Tufft och jobbigt ibland"

24 aug, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Carolina Klüft är gravid med sitt andra barn. Hittills har hon valt att inte prata om graviditeten offentligt. Nu berättar hon varför.
Annons

Carolina Klüft, 34, är aktuell i SVT:s nya underhållningsprogram ”Duellen”. Carolina och sambon Patrik Klüft, 40, väntar nu sitt andra barn. För några veckor sedan visade idrottsstjärnan upp gravidmagen offentligt, men hon har valt att inte prata om sin graviditet. Nu berättar hon varför. 

– Mycket av mina tankar är sånt som jag behåller för mig själv just när det gäller familj och barn och så där. Jag är inte så bekväm att prata om det offentligt på det sättet. Men det är klart att det kommer att bli ett nytt äventyr, det förstår jag ju, säger Carolina Klüft i podcasten “Livshjulet“.

Att gå från att vara förälder till ett barn till att bli tvåbarnsförälder är ett stort steg, medger stjärnan. Men Carolina Klüft tror inte att det är mer än vad hon klarar av.

– Jag är inte speciellt rädd för några utmaningar egentligen som jag har i mitt liv. Jag brukar ta på mig stora utmaningar, men jag brukar inte känna att det känns övermäktigt och jag räknar inte med att livet ska vara guld och gröna skogar jämt. Jag räknar inte med att ha barn bara är kul utan att det också är tufft och jobbigt ibland, säger Carolina Klüft.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Carolina Klüft och sambon Patrik Klüft ser fram emot att bli tvåbarnsföräldrar.
Carolina Klüft och sambon Patrik Klüft ser fram emot att bli tvåbarnsföräldrar.

Att det kommer att bli arbetsamt med två barn är Carolina beredd på. Men hon ser på framtiden med tillförsikt.

Annons

– Så har det varit under min idrottskarriär och så är det nu också. Det går upp och ner. Ibland är det tufft och ibland är man, som sagt, arg, ledsen och frustrerad och ibland tappar man tålamodet. Man gör så gott man kan. Man är bara människa. Jag tycker ändå det är kul med utmaningar.

Carolina Klüft har varit mycket hemlighetsfull kring den nya bebisen. När hon får frågan av Livshjulets programledare Anna Hegestrand om när barnet ska komma svarar hon kryptiskt.

– Om ett antal veckor…

FOTO: IBL

Annons