Granger Smiths 3-årige son död efter tragiska olyckan i hemmet

Den amerikanska countrystjärnan Granger Smith och hans fru Amber har förlorat sin 3-årige son River i en tragisk drunkningsolycka. Det meddelar paret på sina sociala medier.

Countrysångaren Granger Smith, 39, är i djup sorg efter att ha förlorat sin yngste son, River Kelly Smith, 3. På Instagram har han lagt upp en bild på sig själv och sin 3-årige son där de skrattar och kramar varandra.

”Jag måste komma med otänkbara nyheter. Vi har förlorat vår yngsta son, River Kelly Smith, i följderna av en tragisk olycka. Trots läkarnas ansträngningar lyckades man inte få liv i honom. Amber och jag tog beslutet att säga vårt sista hej då och donera hans organ så att andra barn kan få en andra chans till livet”, skriver Granger.

En representant för artisten säger till tidningen People att hans yngste son dog av en drunkningsolycka i hemmet. Enligt uppgift ska han ha drunknat i familjens swimmingpool. Förutom River har Granger och hans fru skådespelerskan Amber Bartlett Smith, 38, även dottern London, 7, och sonen Lincoln Monarch, 5.

Granger fortsätter med att skriva:

”Vi i familjen är helt förtvivlade och våra hjärtan har krossats, men vi finner tröst i vetskapen om att han är med sin himmelske Fader. Riv var speciell. Alla som träffade honom fattade det omedelbart. Glädjen han gav oss i våra liv kan inte uttryckas och hans ljus kommer att finnas för alltid i våra hjärtan. Även om det finns mer att säga, kan jag inte finna orden just nu. Älska dem nära dig.”

Även Amber har lagt upp en bild av sig själv och River med samma text. Inlägget avslutas med en uppmaning till alla makarnas cirka 850 000 följare om att inte skicka några blommor till dem, utan i stället donera pengar till ”Dell Children’s Medical Center” i sonens namn. De betonar även det fantastiska jobb som sjukvårdspersonalen har gjort.

Country-kollegorna ger Granger sitt stöd

Många av Grangers kända kollegor har också skrivit kondoleanser och gett sitt stöd till Granger och Amber i deras kommentarsfält. Countryartisten Jake Owen, 38, skriver till exempel till Granger:

”Jag är så ledsen att få höra detta från dig och din familj. Du är en sån fantastisk och hårt arbetande människa och jag vet hur mycket din familj betyder för dig. Jösses. Jag kan inte ens föreställa mig vad ni alla går igenom nu. Allt jag kan göra är att be för dig och din familj.”

Countrysångerskan Carly Pearce, 29, skriver:

”Granger. Jag är så ledsen. Mina tankar och böner finns hos dig och din familj.”

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!