TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Grace Kellys stenrika barnbarn – så lever de i dag

08 maj, 2020 
AvEmelie Tholin
Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, Pauline Decreut
De är vackra, rika och lever ett liv i sus och dus. Hänt kartlägger Grace Kellys och furst Rainiers barnbarn – med familjerna Casiraghi och Ducruet i spetsen.
✔︎ Skandalösa bilderna – som ledde till skilsmässa.
✔︎ Otrohetsryktena – efter tragedien.
✔︎ Allt om fotomodellens struliga privatliv.
Annons

De tillhör gräddan av Europas jet set-elit – här kartlägger Hänt ”Monacobarnen”.

Pierre Casiraghi och Beatrice Casiraghi med kung Carl XIV Gustav
Pierre Casiraghi och Beatrice Casiraghi med kung Carl XIV Gustav på Rally i Monaco.

Pierre Casiragi

Pierre Casiraghi, 32 – som är en slående kopia av sin pappa Stefano som omkom i en båtolycka 1990 – är gift med italienska societetstjejen Beatrice Borromeo Casiraghi, som han har två barn med. Paret möttes 2008 och gifte sig 2015. Det har förekommit en del otrohetsrykten kring Pierre, bara månader efter jetset-bröllopet visade smygtagna bilder hur Pierre kysser en blond kvinna på en lyxyacht, medan Beatrice hade gått och lagt sig.

 

◼️◼️◼️

Charlotte Casiraghi med Dimitri Rassam.
Charlotte Casiraghi med maken Dimitri Rassam.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, 33, som ärvt sin mammas och mormors vackra looks, har gjort modelluppdrag för de största modehusen och även tävlat i hästhoppning. Hon har haft ett stundtals struligt privatliv och separerade tidigt från sonen Raphaels, 7, pappa Gad Elmaleh. I somras gifte hon sig med Dimitri Rassam, som hon också har sonen Balthazar, 1, med. Precis som Charlotte förlorade Dimitri sin pappa i tidig ålder.

 

◼️◼️◼️

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo
Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo.

Andrea Casiraghi

Bohembrodern Andrea Casiraghi, 35, har levt ett mer undanskymt liv och det har ryktats om drogproblem. De senaste åren har han ordnat upp sin tillvaro och lever ett tillbakadraget familjeliv med hustrun Tatiana Santo Domingo som han har barn med. Paret syns ofta på jetset-orter som St Moritz.

 

◼️◼️◼️

Alexandra av Hanover
Alexandra av Hanover på rallytävling i Monaco för ett par år sedan.

Alexandra av Hanover

Äktenskapet mellan Caroline och Ernst August bar frukt i form av Alexandra av Hanover, född 1999. Hon är ganska olik sina syskon, men lik sin pappa, som hon dessvärre inte ser till så ofta. Hon är däremot nära sin morbror prins Albert. Alexandra är 20 år fyllda och klädde sig tidigare mest i träningskläder, som hon nu övergett till förmån för dyra designerkläder. Hon har hittills inte varit inblandad i en enda skandal.

 

◼️◼️◼️

Pauline Ducruet.
Pauline Ducruet jobbar nu inom mode.

Pauline Ducruet

Pauline Ducruet föddes 1994 och är det andra barnet som Stephanie fick med livvakten Micahel Ducruet. Hon har ärvt sin mammas breda axlar och hade en lovande karriär som simmerska, och tävlade även i junior-VM. Nu har hon lagt idrottskarriären bakom sig och har helt inriktat sig på mode. Hon syns på alla modeveckor och sitter gärna bredvid lillasystern Camille Gottlieb, 21, som är en stor profil på Instagram. Camilles likhet med Stephanie är slående, men ingen av tjejerna är vidare lika Grace Kelly. Båda tjejerna är ogifta.

 

◼️◼️◼️

Prinsessan Stephanie, Marie Chevallier och Louis Ducruet
Prinsessan Stephanie, Marie Chevallier och Louis Ducruet.

Louis Ducruet

Louis Ducruet, 26, är till skillnad från sin mamma Stephanie en lugn person med ett stabilt kärleksliv. Han gifte sig med sin Marie Chevallie i slutet av juli. Givetvis var mamma Stephanie med exmaken Daniel Ducruet på plats under den pampiga vigseln i katedralen i Monaco. Anledningen att den 26-årige Louis valde just katedralen i Monaco sägs vara att han ville vara nära sin morfar furst Rainier som är begravd just i den kyrkan. Det var också där som furst Rainier gifte sig med Grace Kelly 1956.

 

◼️◼️◼️

Prinsessan Stephanie
Prinsessan Stephanie.

Prinsessan Stephanie

Trebarnsmamman prinsessan Stephanie, 55, var med om en bilkrasch som tog livet av hennes mamma Grace Kelly 1982. Sedan dog hennes pappa furst Rainier 2005 och kvar av familjen vara då brodern Albert och syster Caroline.

Annons

Stephanie har alltid haft ett dåligt omdöme på karlar och blev bedragen av sin förste make, livvakten Daniel Ducruet som hon fick dottern Pauline och sonen Louis med. Bilderna med makens pikanta eskapader slog ner som en bomb i kändistidningarna världen över. Skandalen slutade i skilsmässa. Stephanie träffade sedan Jean Raymond Gottlieb – som många hävdar att han fick dottern Camille med, men hans namn står tydligen inte på födelsebeviset. Även det förhållandet gick i stöpet och Stephanie och barnen flyttade in hos nya bekantskapen Franco Knie i hans husvagn. Han arbetade med att träna elefanter på en cirkus. Det höll inte så länge heller, så prinsessan gick vidare in i nästa äktenskap med den portugisiske akrobaten Adans Lopez Peres. Även det tog slut.

 

◼️◼️◼️

Prins Albert med Charlene
Prins Albert och sydafrikanska simmerskan Charlene är gifta.

Prins Albert

Prins Albert, 59, är kungavärldens kanske mest kända playboy. Den världsvana monarken hade under många år ett mycket utsvävande kärleksliv och kopplades ihop med såväl långbenta supermodellen Claudia Schiffer och sångerskan Kylie Minogue. Eftersom han aldrig tycktes vara redo att gifta sig florerade det ett globalt rykte om att han skulle vara homosexuell.– I längden blir det väldigt irriterande att höra folk säga att jag är homosexuell, sa fursten själv i en intervju med franska tidningen Madame Figaro 1994.Då var Albert 36 år.Och det skulle dröja ytterligare nästan två decennier tills han gifte sig med sydafrikanska simmerskan Charlene. Paret fick sedan tvillingar, men enligt initierade källor är äktenskapet mycket kallt. Han har även två utomäktenskapliga barn, som han idag har kontakt med. De har dock ingen chans att få överta kronan. Men de båda halvsyskonen har ändå rätt till ett ekonomiskt miljardarv. Genom åren har även andra kvinnor anklagat Albert för att bära på hans barn.plus_iconChris O’Neills ex-flickvänner – så lever de i dagLäs mer

 

◼️◼️◼️

Jazmin Grace Grimaldi
Jazmin Grace Grimaldi.

Jazmin Grace Grimaldi

28-åriga Jazmin Grace Grimaldi är resultatet av ett kort förhållande mellan Tamara Rotolo och furst Albert, som först 1992 erkände faderskapet efter att ha hamnat i domstol. Idag har Jazmin god kontakt med pappa Albert, men så har det inte alltid varit. Det var först när hon var 11 år som Jazmin fick träffa sin pappa för första gången.

Annons

– Jag längtade efter att få lära känna min pappa och att han skulle få lära känna mig. Jag har alltid saknat en fadersfigur, men när vi väl möttes var det fantastiskt och nu har vi ett bra förhållande.

En som hon också träffar ibland är halvbrorsan Alexandre Coste Grimaldi, även han född utanför äktenskapet. Men Jazmin umgås också ganska ofta med prinsessan Stéphanies dotter Pauline Ducruet. Hon har blivit en av hennes bästa vänner och de träffas så fort Pauline är i New York.

 

◼️◼️◼️

Nicole och Alexander Coste
Nicole Coste och Alexandre Coste.

Alexandre Coste och Nicole Coste

Det har varit lite si och så med papparollen, när det kommer till Alberts andra utomäktenskapliga barn Alexandre Coste, som är ett resultat av Alberts sju år långa affär med flygvärdinnan Nicole Coste. De möttes under en flygning mellan Nice och Paris 1997. Den då 26-åriga flygvärdinnan från Togo serverade champagne i första klass när hon fick ögonkontakt med den förmögna prinsen.Efter flera år med eldiga träffar tog relationen slut. Då upptäckte Nicole plötsligt att hon var gravid. Även i detta fall tog det många år för Albert att erkänna faderskapet. I dag är dock Alexandre officiellt furst Alberts son.

Annons