LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla deltagare i Good luck guys 2022 – hela listan

28 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Good Luck Guys
Realityserien Good luck guys släpps den 20 januari.
Kodjo Akolor är programledare och kommer att vägleda deltagarna i djungeln.
Vilka är deltagarna i det Robinson-liknande programmet? Läs här!
Annons
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”Brand logo
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

Good luck guys är en ny realityserie som kommer att visas på Prime video den 20:e januari. Programmet leds av Kodjo Akolor, 41 som lyssnare tidigare hört i P3 morgonpasset tillsammans med P3-kollegorna Linnea Wikblad, 36, Margret Atlandottir, 37 och David Druid, 38.

I våras lämnade Kodjo sin tjänst på P3 och ska nu alltså ge sig in i ett nytt äventyr. Good luck guys påminner en del om Robinson, men i detta program är det bara kända profiler!

Det går Good luck guys ut på

I Good luck guys får tittarna följa 12 influencers som blir satta på en öde ö i Thailand där de tävlar i par som kommer att bära olika färger.

Den komfort som deltagarna tidigare varit vana vid är borta. De har ingen tillgång till varken Wi-Fi eller sängar och det råder matbrist.

Annons

Det kommer att bjudas på gråt, tuffa utröstningar och dueller i den strapatsrika djungeln. En efter en kommer paren att bli tvungna att lämna när de tävlar om prispotten och i slutändan kan det bara var ett vinnande par.

Vilka är deltagarna i Good Luck Guys? Hela listan

I programmet kommer tittarna att få följa några välkända ansikten. En av deltagarna är Ellen Bergström, 32, som är i lag tillsammans med pojkvännen Niclas Lij, 37. Några som inte är partners men nära vänner är däremot Jasmine Gustafsson, 28 och Antonia Johnson, 31 som är i lag gul.

Vi har även Robin Andersson, 30 som tidigare varit med i Paradise hotel, precis som Jasmine. Robin tävlar i lag röd tillsammans med Nardos Alberto, 24.

De tre sista paren som tävlar är inga mindre än Lisa Anckarman, 32, som tävlar med sin make Henrik Elvejord Borg, 28. Ben Mitkus, 27, är ihopparad med sin flickvän Caroline Johansson och sist ut är duon Adam Åstrand och Anton Lundell, som håller i matkanalen Matkoma på youtube.

Serien kommer som sagt att sändas på Prime video den 20 januari 2023!

FOTO: Prime Video

Annons