LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Glädjebeskedet: Veronica Maggio gravid – väntar sitt andra barn

28 maj, 2019 
Veronica Maggio är gravid med sitt andra barn.
Veronica Maggio har sedan tidigare sonen Bosse Tull tillsammans med sångaren Nils Tull. I ett inlägg på Instagram avslöjar artisten nu att hon återigen är gravid.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Artisten Veronica Maggio, 38, slog igenom med låten Dumpa mig som släpptes 2006. Sedan dess har hon spelat in flera album som snabbt gått upp på topplistorna. Nu är Veronica Maggio återigen aktuell med ny musik och låtarna Tillfälligheter samt Kurt Cobain spelas flitigt på radion.

Veronica har tidigare varit tillsammans med artisten Oskar Linnros, 35, som även producerade hennes album Och vinnaren är…. Efter uppbrottet från Oskar träffade Veronica Maggio kärleken på nytt i Nils Tull, 38, som är en av medlemmarna i bandet Hoffmaestro. Paret har sonen Bosse Tull, 8, tillsammans men valde att gå skilda vägar för ett par år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Våren 2016 blev Veronica Maggio ihop med producenten Klas Gullbrand, 39. På förra årets Grammisgala bekräftade Veronica att de inte längre är ett par.

– Det är slut, sa hon till Hänt vid tillfället.

Kan ha återförenats med expojkvännen Nils Tull

I en intervju med Damernas värld tidigare i år hintade Veronica Maggio om att hon återigen är tillsammans med Hoffmaestro-medlemmen Nils Tull.

Annons

– Den som inspirerar mig mest när det gäller föräldraskap är min sons pappa, Nils. Han är en väldigt, väldigt bra pappa. Nils är så närvarande, så bra på att vara i stunden. Han verkligen ser, hör och leker aktivt med vår son Bosse, sa Veronica Maggio till tidningen.

Under den tid då paret inte var tillsammans dejtade Nils Tull artisten Josefine ”Little Jinder” Jinder, 31. 2017 släppte Veronica Maggio och Little Jinder en låt tillsammans om det gemensamma exet, som nu alltså verkar ha hittat tillbaka till sin sons mamma.

Veronica Maggio avslöjar andra graviditeten

Det har hunnit gå åtta år sedan Veronica Maggio och Nils Tull fick sonen Bosse. I ett inlägg på Instagram skriver Veronica Maggio nu att hon återigen är gravid.

”Testar kläder med Karin Smeds inför turné men nånting har hänt med mitt midjemått… Vad kan det va?”.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in:

”Nä men åhhh GRATTIS!”, skriver sångerskan Miss Li.

”Wow va fint!! Grattis”, skriver artisten Molly Sandén.

Hänt har utan framgång sökt Veronica Maggio och Nils Tull.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons