Artikeln innehåller reklamlänkar

Glädjebeskedet: Skam-William gör comeback – får en helt egen serie

Har du saknat Skam-William? Oroa dig inte, nu kommer det en spinoff-serie på Skam där tittarna får 100% av Thomas Hayes.

De senaste åren har hela Norden varit frälsta av den omåttliga populära tv-serien Skam och efter att det stod klart att det fjärde säsongen av serien skulle bli den sista har en sorg sköljt över. Majoriteten av folket ute i sofforna fick ett öga för en av karaktärerna i serien nämligen William som spelas av Thomas Hayes, 21, och det är också hans karaktär som varit den mest saknade.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

I den fjärde säsongen fick man till tittarnas stora besvikelse inte se så mycket av karaktären William i serien och saknaden var obeskrivlig. Nu kan dock många själar lugnas och flera hjärtan värmas för nu är han tillbaka. Tittarna är vana att se honom som “føkkboyen” William som krossar hjärtan på beställning, men nu ska de istället få se Thomas Hayes på riktigt. Karaktären William läggs åt sidan, i alla fall för honom själv, istället gör han comeback med den helt egna serien Han heter ikke William, där han försöker tvätta bort William-stämpeln. Så nu kan alla Skam-älskare där ute få 100% av bara Thomas.

Det är en spinoff på Skam som handlar om vad som händer när du blivit superstjärna över en natt och alla plötsligt glömt ditt namn. En verklighetsbaserad dramakomedi där Thomas spelar mot Eivind Sander som är någon slags mentor för honom. Serien kretsar kring Thomas liv i rampljuset där man får se hur hans manager sållar mellan alla nya erbjudanden och förfrågningar. Han får bland annat rådet att inleda ett fejkat förhållande och spela in en pinsam musikvideo. Livet är alltså i full gång för Thomas medan han själv helst skulle slippa allt stök och bara få fokusera på sin karriär.

Den nya tv-serien har premiär ikväll 5 april kl 22.00 på Viafree och Viaplay där hela säsongen finns tillgänglig. 

Såhär har i aldrig sett Thomas “William” Hayes förut:

Hetast på Hänt-TV: Zara Larsson har en hemlig syster? – Avslöjar sanningen i Q&A!

LÄS OCKSÅ: Skam-William avslöjar sanningen om sitt kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Skam-Williams hyllning till svenska tjejer: ”Är bättre”

Foto: TV3

SENASTE NYTT!