Glädjebeskedet: Netflix gör en reboot av succéserien

Netflix meddelar att 90-talsserien ”Sabrina tonårshäxan” återuppstår – en supernyhet för oss som växte upp med den humoristiska 90-talsserien!

”Sabrina tonårshäxan” återuppstår. Serien, vars första ”run” sändes mellan 1996-2003, blir en Netflix-serie. Den populära serien kretsade kring tonårshäxan Sabrina Spellman (Melissa Joan Hart) och hennes fastrar Hilda (Caroline Rhea) och Zelda (Beth Broderick) och var en favorit för många tonåringar. ”Sabrina” var en klassisk ”komma hem från skolan klockan 16”-serie, vilket vi som gick i skolan då vet var ovärderligt.

Serien baserades på en serietidning med samma namn från förlaget Archie Comics. När serien nu gör comeback baseras den istället på skräckserien ”Chilling adventures of Sabrina” från samma förlag. Referenser från skräckklassiker som ”Rosemary’s baby” och ”Exorcisten” nämns, så vi kan nog förvänta oss en lite mörkare version av den tidigare rätt lättsamma humorserien.

Vilka skådespelare som är aktuella för roller i nya versionen av ”Sabrina” är ännu inte känt. Det är heller inte klart när serien kommer att börja sändas igen, men serien ska vara beställd av Netflix och det handlar om totalt 20 avsnitt över två säsonger, rapporterar sajten Deadline.

LÄS OCKSÅ: Här är de 25 bästa serierna på Netflix just nu

LÄS OCKSÅ: Kan du se dundertabben i Netflix nya film som får internet att koka?

SENASTE NYTT!