TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glädjebeskedet: Mandelmanns blir årets julvärdar: "En ära"

09 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Grattis alla "Mandelmanns gård"-fans! Nu är det klart att det populära bondeparet blir årets julvärdar i TV4. – Det är en stor ära för oss, säger Gustav och Marie.
Annons

Tv-bönderna Gustav, 52, och Marie Mandelmann, 53, har gjort braksuccé på TV4 med sitt program “Mandelmanns gård” och kammade hem priserna för bland annat “Årets program” och “Årets tv-personligheter” på den stora Kristallengalan i september.

Nu får paret också ett nytt hedersuppdrag. Gustav och Marie kommer nämligen att bli årets julvärdar i TV4 på julafton, skriver Ystads Allehanda.

– Det är en stor ära för oss, säger paret till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det blir också mer Mandelmann runt jul än bara på själva julafton. Redan den 19 december sänds ett julavsnitt av deras program på gården. Marie Mandelmann menar att de vill sprida värma till alla som sitter ensamma kring jul och få dem känna gemenskap med dem genom tv-rutan.

– Vi gör det på vårt eget sätt, med värme och kärlek. Det är som att förbereda en föreställning, säger hon till tidningen och får medhåll från maken Gustav:

– Det viktiga är gemenskapen, säger han.

Tidigare har bland annat Tilde de Paula Eby, 44, Anna Brolin, 37, och Bengt Magnusson, 66, varit julvärdar i TV4.

Vem som blir årets julvärd i SVT är ännu inte officiellt.

Foto: TV4, IBL

Annons