Artikeln innehåller reklamlänkar

Glädjebeskedet efter succén i TV4: Linnea Henriksson väntar barn

Linnea Henriksson väntar barn

Linnea Henriksson gör just nu succé i TV4:s Så mycket bättre. Men nu är det annat med Linnea som folk jublar över – på Instagram avslöjar hon att hon väntar sitt första barn!

Linnea Henriksson, 32, är den folkkära artisten som slog igenom i TV4:s succéprogram Idol 2010, och just nu är hon aktuell i kanalens andra succé Så mycket bättre. Hittills har hennes tolkningar av de andra artisternas låtar hyllats mycket av både andra artister och av recensenter.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men nu finns det något annat som det jublas över när det gäller Linnea Henriksson. I ett inlägg på Instagram under tisdagskvällen delar hon med sig av den glada nyheten att hon väntar sitt första barn.

Grand hade ingen discokula så vi fixade en egen. Premiär på fredag och tipz, haffa de sista biljetterna NU för det blir ingen vårturné av obvious reasons”, skriver Linnea Henriksson i bildtexten där hon avslöjar att hon har en liten bebis i magen.

På bilden som hon delat står hon iklädd en glittrig klänning och hon håller sig på magen för att visa upp att det finns en synlig bebis-kula. Bland kommentarerna i kommentarsfältet till inlägget väller gratulationer och glada tillrop in.

Åh vad härligt! Stort grattis till kulan”, skriver en.

Underbara Linnea, grattis!! Du kommer bli en super-mamma”, skriver en annan.

Kommer bli bästa barnet i världen”, skriver ännu en.

Pojkvännen Wille är också musiker

Linnea Henriksson är tillsammans med pojkvännen Wille Alin, 31, även han är musiker.

Just nu är Linnea Henriksson även aktuell med julshowen Gläns över sjö och grand på Grand hotel i Stockholm, där hon varje kväll, förutom att själv uppträda, gästas av olika artister. Och som hon själv hintar med i sitt Instagram-inlägg är det bäst att knipa sig en biljett snart om man vill se henne live innan mammalivet startar.

Stor grattis önskar vi på Hänt!

LÄS MER: Stor golvad av Linnea Henrikssons Så mycket bättre-tolkning

LÄS MER: Här gör Linnea Henriksson succé i Så mycket bättre

FOTO: Instagram, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN