TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Glädjebeskedet: Då får nya "Prison break" premiär i Sverige

17 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Äntligen! Här är premiärdatumet för den rykande färska säsongen av "Prison break".
Annons

Hela världen har väntat och nu är “Prison break” äntligen tillbaka med en ny säsong. Den 6 april är det premiär för de helt nya avsnitten av fängelsedramat på TV3 och redan dagen innan, den 5 april, kommer tittarna att kunna se programmet på streamingtjänsten Viaplay.

Den nya säsongen kommer att handla om Lincoln (Dominic Purcell) som plötsligt får information som antyder att hans “döde” bror Michael (Wentworth Miller) kan vara i livet. Nu återförenas Lincoln och Michaels änka, Sara (Sarah Wayne Callies), för att genomföra seriens största utbrytning någonsin, en plan som också drar in Sucre (Ricky Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) och C-Note (Rickmund Dunbar), tre av Fox River State-fängelsets mest notoriska rymlingar.

Serien har premiär i USA den 4 april och i Sverige alltså dagarna efter.

– Vår ambition är att ligga så nära den amerikanska premiären som möjligt, vilket är den 4 april. Vi gjorde samma sak med X-files, något som visade sig funka mycket bra, säger Susanne Nylén, presschef för MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons